Admin panelinde bir editleme ( php ) 15$ paypal
video sitemin video ekleme bölümünün düzenlenmesi gerek bilen için kısa bir iş ve işin sonunda hemen 10 dolar paypal gönderebilirim İşi yapmak isteyenler için msn profilde ( hemen halledebilirsek çok iyi olur aslında, yarım saat falan daha burdayım yapmak isteyen varsa yoksa yarın sabaha kalır )
Edit: yapana 15$ yolluyorum acil yapılması gerek
iş o kadar kolay değil özetliyeyim aşağıya:
video sitemin video ekleme bölümünün düzenlenmesi gerek bilen için kısa bir iş ve işin sonunda hemen 10 dolar paypal gönderebilirim İşi yapmak isteyenler için msn profilde ( hemen halledebilirsek çok iyi olur aslında, yarım saat falan daha burdayım yapmak isteyen varsa yoksa yarın sabaha kalır )
Edit: yapana 15$ yolluyorum acil yapılması gerek
iş o kadar kolay değil özetliyeyim aşağıya:
add.php diye bir dosyamız var video yüklemek için
şimdi /upload dizinine .mp4, .avi, .html uzantılı bir dosya yükleyince video ekleme panelinde ( add.php'ye girince yani ) o video görünüyor ve /upload klasöründeki videoyu db'ye ekliyerek /files klasörüne atıyor
benim yapmak istediğim /upload klasöründe dosya olmadığı halde 1 tane varmış gibi görüncek ve video ekleme bölümünden ekleyince o dosyayı kendimiz yaratcaz ( .html olarak ) ve /files klasörüne atcak zaten script