İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Admin Şifremı Unuttum..

FaDeex

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar bugun cıkarken sıteden sıfre degıştırdım son zamanlarda yasadıklarımdansıtede guvenlık ıcın sıfremıde degışeyım dedım ama sımdı ıse sıteye gıremıyorum kabul etmıyor.maıl adresıde [email protected] seklınde yapmıştım daha onceden ama buna msn adresım yok buyuzdende gıremıyorum.Maıl adresı aldım cpanelden ama sımdıde msn de acamadıgımdan dogrulayamıyorum neyapmam gerekıyor anlıycanız full yetkılı oldugum halde sıteye gıremıyorum.baska bır uyelık confıg te superadmınstratorde ıd numarasını degışırdım ama yınede admın panelıne gıremedım kabul etmedı neyaptıysam olmadı nasıl gırebılırım acaba sıteye yardımlarınızı beklıyorum.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
MySQL de şifrelerin kayitli oldugu bolume girebiliyor ve degistirebiliyormusunuz?

FaDeex

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Onceden msn hesabı olarak isim@siteadı.com sekılınde msn adresı alabılıyorduk ama sımdı alamıyoruz sanırım nekadar denedıysemde olmadı domaın ısmı kabul etmıyor alıp domaınımle dogrulumayı dusunup ordan sıfre talıp edıcem ama msn hesabı alamadım

Site vbulletıns evet

FaDeex

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar tools.php dosyasını atarak bu sekılde acsak bısı yapabılırmıyız admin şifresini resetleme durumumuz varmı.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Guzel kardesim, msn ile alakasi yok senin bu yaptigin isin, doğrulasanda msn hesabına gitmez o şifre. Neyse eğer çözemezsen cpanel bilgilerini pm ile gönder ben sana yeni şifre tanımlayayım. Ayrıca sitedeki kullanıcı adınıda belirt.

BordoMavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@FaDeexx , @Loi bişey anlatmaya çalışıyor ama dinlemiyorsun sisteminin ne olduğuna bağlı olarak sana nasıl şifre yaratıpta db ne ekleyeceğini söyleyecek kasdettiği bu. mail adresinle ilgisi yok. eğer dblerine ulaşabiliyorsan ve değişiklik yapabiliyorsan yardımcı olacaktır. belirlediğin şifre md5 gibi özel yöntemlerle şifrelenip dbye kaydedildiğinden direk db ye şifre girersen kabul etmez bu yönde sana yardımcı olacaktır. kasdettiği bu anlamışsındır umarım.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
@FaDeexx , @Loi bişey anlatmaya çalışıyor ama dinlemiyorsun sisteminin ne olduğuna bağlı olarak sana nasıl şifre yaratıpta db ne ekleyeceğini söyleyecek kasdettiği bu. mail adresinle ilgisi yok. eğer dblerine ulaşabiliyorsan ve değişiklik yapabiliyorsan yardımcı olacaktır. belirlediğin şifre md5 gibi özel yöntemlerle şifrelenip dbye kaydedildiğinden direk db ye şifre girersen kabul etmez bu yönde sana yardımcı olacaktır. kasdettiği bu anlamışsındır umarım.

Aynen öyle, database e erişimi varsa eski admin şifresini fcea920f7412b5da7be0cf42b8c93759 bu şifre ile değiştirip, sisteme eski kullanıcı adı ve 1234567 şifresiyle erişebilecek.

FaDeex

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
update nuke_authors SET pwd='8f10d078b2799206cfe914b32cc6a5e9' where aid='adminnicki'

SQL sorgulamadan bu sekıl admincki yerine nıckımı yazarak cıkan sorgulamada hata alıyorum
Hata
SQL sorgusu:

UPDATE nuke_authors SET pwd = '8f10d078b2799206cfe914b32cc6a5e9' WHERE aid = '1'

MySQL çıktısı:

#1146 - Table xxxxx.nuke_authors' doesn't exist

neyaptıysam olmadı ya delırmek elde değil...

FaDeex

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum şimdıden tesekkurler..

FaDeex

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar neyaptıysam sorunu cozemedım saatlerdır bununla ugrasıyorum yardımlarınızı beklıyorum.eRLySL arkadasın yardımları ıcın tesekkur ederım ama yınede bır sonuşç alamadık:S

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.