İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adport maskot banner ile çok kazanmaya var mısınız?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Maskot banner, Türkiye de bir ilk!

Yenilikçi, interaktif, çok kazandıran reklam modelleri için sizlere söz vermiştik.
Türkiye için ilk özgün hizmetimiz MaskotBanner!

Sıradan bir reklam banneri ile kıyaslanamayacak kadar interaktif olan, sitenize maskot niyetine, bir görüntü ile kaliteli, farklı görsel bannerlerle alışılmış reklam formatlarının dışında yayıncıya çok fazla kazandıran İLK ve TEK reklam modeli.

Adport kullanıcıları lütfen dikkatle okuyunuz:

Üye başvurusu:

Adport üyelik onayınızın gerçekleşmesi 1 hafta zaman alabilir. Adport için başvuru yapan her sitenin onaydan geçmesi kesinlikle sözkonusu değildir, zaten maksimum 7 gün içerisinde sitenizin kabul edilmemesi durumunda sizlere sebepleri ile birlikte açıklayıcı bir mail ulaşacaktır.

Hesap raporları:

Aktif olmuş hesaplarınızdaki tıklama, satış = maliyet raporlarının panele yansıması belli zaman aralıklarında gerçekleşmektedir. Yani belli saat aralıkların da mutlaka raporlarınız güncellenmektedir, Hesabınızdaki clickleri ve kazançlarınızı görebilmek için anlık raporlar beklemeyin lütfen.

Kliklerimiz sayılmıyor ?

Hizmet kalitemiz için olumlu veya olumsuz görüşlerinize saygı duyuyoruz.
Fakat olumsuz başlıklardaki click az saydığımızı iddia eden arkadaşlar gösterim, click oranlarını gösterirken site "screenshot" larını da paylaşırsa reklam yerleşimini ve sitesini görmek isteriz, en azından karalayıcı yorumlar ile kişileri yanıltmış olunmaz..

Not : Gönderilen clicklerde yapılan manipilasyonları kesinlikle fark edeceğimizi bilmenizi isteriz, bu yüzden hesabınızdaki kodları manipile edip daha sonra ödemenizin yapılmamasına tepki göstermeniz de yanlış olacaktır.

Adport..

Genç ve heyecanlı bir firmayız, reklam sektörüne hareketlilik getirmekteki öncelikli hedefimiz clicklerin ve kazancların baltalanmasıydı, bu konuda ne kadar samimi olduğumuzu zaten yakın bir zamanda göreceksiniz.

Teknik sorunlar :

Forumlardaki konulara anlık cevaplar veremiyoruz, ancak fark ediyorsunuzdur ki beta aşamasındayız bu süreç içerisinde bir takım sorunların oluştuğunu kabul ediyoruz, ancak bizim webmasterlere dağıttığımız kodlarda meydana gelen sorunlar kesinlikle web sitesini etkilememektedir.

Not: Konuların fazla dağılmaması ve sizi takip edebilmemiz için lütfen geçici bir süre bu konuda eleştiri ve önerilerinizi belirtiniz..

Saygılar iyi çalışmalar herkese

Adport Ekibi

www.adport.com.tr

Farklı banner tipleride var ama ben sadece maskot banner için kullanıyorum. Maskot banner reklamı mutlaka denemenizi öneririm. Diğer banner tiplerinde tıkları saymamasından çok şikayet eden var ama maskot banner tıkları sorunsuz sayıyor ve çok ilgi çektiği için aşırı tık alıyor.

Maskot banner demosu için bakabilirsiniz: www.gokhanblog.com

Sağlık ürünleriyle ilgili reklamlar çıkıyor ama ilgi çekiciliği nedeniyle alakasız sitelerde bile gayet iyi tık alıyor. Sitenizin onaylanması biraz uzun sürebilir. Özellikler bloglar ve sağlık siteleri için iyi kazanç kapısı. Tabi hitiniz iyiyse.

%20 stopaj kesintisi var ve 50 TL ye ulaştığınız an ödeme isteyebiliyorsunuz. Burada sitenin yetkilisi olmadığı için soruları onlara iletişimden sorabilirsiniz.. Güvenilirdir ve site yeni açılmasına rağmen onlarca ödeme alan var.

Tık başı şimdilik sabit 5 kuruş veriyor. Raporlar 1-2 saatte bir güncelleniyor. Reklamlarınızda sayma sorunu olduğunu düşünüyosanız tekrar reklam kodu oluşturup yeni kodu kullanmanızı öneririm.

Bu da benim bugünkü şimdiye kadarki kazancım. Kullandığım reklam sistemlerinde en yüksek performansı bundan aldım. (Maskot banner sayesinde)
73024782.png

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
gökhan o firmanın sayma sorunu var

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
peep evet normal bannerlerinde sayma sorunu var biliyorum ama maskot bannerde sorunsuz sayıyor (en azından bende). Bir iki defa kendimde denedim tıkları sorunsuz saydı ama normal bannerlerinde sorun olduğu kesin.

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
pasa şu ilaç reklamları çıkıyor, krem sür incel, günde 3 kilo ver.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Kendileri o işi yapıyolar zaten o yüzden o reklamlar var şimdilik. Ama ilgi çekiyor. Başka bişey olsa belki bu kadar tık almaz.

O

Orion

Misafir
ne kadar sürede onaylıyorlar peki? güzel sisteme benziyor

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Onaylaması biraz uzun sürüyor. 1 haftada olabiliyor 5 dakikada..

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu maskot banner ile normal bannerı aynı anda kullanmamızda bir sakınca var mı ?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Hayır istediğin gibi kullanabilirsin. Böyle bir kuralını görmedim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.