bilmiyorum google forumdaki adminler sana andorid ismindeki tüm içeriği silmi dedi ama bende forumumda andorid paylaşımları yapıyorum. Google adsense reklarımda var.Bu konuyla yayıncı andorid paylaşımları yapmaktan uzak durabilir. Neyse hayırlı olsun sonuçta onaylanmış hesabın. Ama eğer andorid içinse büyük bir haksızlık yapıldığı kesin sana
teşekkür ederim hayır tüm içeriği sil demedi ben sildim onaylanmayan sitem dedikleri gibi hemen onaylandı hatta alıntı yapayım sana yazdıkları 2 mesajı
Merhabalar,
Öncelikle Google Android ile ilgili içerikleri kaldırabilirsiniz. Tabii rakiplerimize ait ürünler için (örn. iphone) benzeri ihlallerin düzeltilmesi de faydalı olabilir. Kolay gelsin
2. mesaj
Neden Google Android ile ilgili ücretsiz güncelleştirme vs. kaldırmalısınız. Çünkü Android kullanıcıları ücretsiz yazılımları edinmek için Android'in resmi sitesine gelip yan tarafta ücretli yazılımların tanıtımını görebilmeli. Ücretsiz yazılımı aldıktan sonra "fazla pahalı değilmiş, şunu da ücretini ödeyerek alayım" diyebilmeli.
Ya da yazılım da değil herhangi bir yardım makalesini okumak için resmi siteye gelmeli ki ücretli yazılımların tanıtımını görebilsin. Eğer bu böyle olmaz örneğin bir yardım makalesi için başka bir siteye giderse Google Android'in ürün satmak için o siteye reklam verip gereksiz bir masraf bütçesiyle karsılaşması gerekir. İşte acentalık sisteminin mantığı bu. Telif değil, telif benzeri içerik derken kastedilen bu.
buda linki