İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense 24 saatte teslim

mhn38

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense ile nasil kazanilir
Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere internetten para kazan denince akla ilk gelen adsense dir nedeni ise adsense kadar çok kazandıran, adsense kadar güvenilir olan başka bir yer yok bu yüzden adsense benim ve bir çoğumuzun favorisidir. Budenli favori olan adsenseye kayıt olmak bir okadarda zordur profosyonel olmayan sitelerle başvuruların % 5 indende azı onay almaktadır

Ben adsense açma konusunda %100 garanti veriyorum, ve benim size vereceğim bilgilerle tiyolarla anında ve uzun ömürlü kazançlar sağlayacaksınız
sitenizin olmasına gerek yok tamamen özgün ingilizce içeriklerle yazılmış bir blog, adsense hesabı, adsense ile ilgili size özel bilgiler 24 saat içerisinde teslim edilecek

http://adsensedenkazan2014.blogspot.com.tr/2014/01/adsense-ile-nasil-kazanilir.html

sevdalı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pisiz adsense sitenize baktım 150 tl diyor bence pahalı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5