Adsense Aralık Ödemeleri

0
Onaylı Üye
Üye
christmas için tatil yapmıyorlarsa bugün yarın gelir.

0
Onaylı Üye
Üye
tatil dün bitti, bugün işbaşı yaparlar, ödeme işleme alınır ve yarın hesaplara yatar. bence tabi :D

0
Onaylı Üye
Üye
zaten 100 dolar alıcam zaten oda kredi kartına gidicekti ama ödeme için bugün son gündü şimdi içerdeyim :(

0
Onaylı Üye
Üye
Yarın dört gözle parayı bekliyor olacagız :)

0
Onaylı Üye
Üye
Yarın hesabımızda bence..Hadi bahse girelim :D

0
Onaylı Üye
Üye
hesaplara ulaşamadığım için bişi diyemeyirumda "ödeme işlemde" yazdıysa yarın yatar paralar yoksa cumaya bekleyin anca...

0
Onaylı Üye
Üye
ben istanbuldayım şu an, ama banka amerikada, ondan geldi galiba:)

0
Onaylı Üye
Üye
Memleketin çıkmış çivisi, sevdiklerin olmasa yaşanacak yer değil istanbul. 5 dakikalık yolu 100 dakikada trafikte streste gidiyorsun, her an bir yerler bombalanacak korkusu var, insanlar bir hayat telaşı herkes birbirine saygısız. bilemedim çok mu karamsarım.

0
Onaylı Üye
Üye
Memleketin çıkmış çivisi, sevdiklerin olmasa yaşanacak yer değil istanbul. 5 dakikalık yolu 100 dakikada trafikte streste gidiyorsun, her an bir yerler bombalanacak korkusu var, insanlar bir hayat telaşı herkes birbirine saygısız. bilemedim çok mu karamsarım.
Ben izmirliyim ama her ay Istanbul'a gelirim; belirttigin sebeplere kufrede kufrede Izmir'ime geri kacarim her seferinde.

Abi sizin memlekette pozitif enerjili insan yok - herkes olu bir sekilde istif istif geziyor her yerde. En dandik alisveris veya yiyecek yerinde kuyruk var. Yani tiklim tiklim her metrekareyi dolduruyorsunuz vallahi :)

Neyse yazarken bile daraldim.

Allah kolaylik versin sana. Cunku bunlardan sikayetciysen belliki henuz onlardan degilsin :p

0
Onaylı Üye
Üye
Dolmuş gördüm zaten şehri, yer kalmamış gibi yani. Belki de ayrı kaldığım içindir ama sanki metrekare başına adam çoğalmış doğrudur:)

0
Onaylı Üye
Üye
İpini koparan istanbula geliyor..

0
Onaylı Üye
Üye
boşverin istanbulu gelin kocaeliye size pişmaniye ısmarlayayyım bu ay cok pişmanım adsense hesaplarından kayın birazderim üzerine olan banladı gitti 700 dolar allahtan diger ikisi hala saglam :) simdi bakıcam odemeler ne alemde :)

0
Onaylı Üye
Üye
Kocaeli farkli sanki, dumandan pislikten gecilmiyor.. Yine izmit biraz daha iyi..

Geri