Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullandığım hesabı banladılar onu anladım diyelim hadi ama hiç bir sitede yayımlamadığım hiç kullanmadığım hesabımı geçersiz etkinlik nedeniyle banladılar :alkış::'(
Kullandığım hesabı banladılar onu anladım diyelim hadi ama hiç bir sitede yayımlamadığım hiç kullanmadığım hesabımı geçersiz etkinlik nedeniyle banladılar :alkış::'(
Beni cok guzel saz caldigim icin banladilar.. fransada bir alevi etkinliginde saz caldim video ekledim.. cok sorgusu olmusda video telif hakkina giriyormusda ben nezaman artis oldumda telif hakki istedim.. ne yaptim etdim kaldiramadim bani..
Beni cok guzel saz caldigim icin banladilar.. fransada bir alevi etkinliginde saz caldim video ekledim.. cok sorgusu olmusda video telif hakkina giriyormusda ben nezaman artis oldumda telif hakki istedim.. ne yaptim etdim kaldiramadim bani..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.