İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AdSense Başvuru Hatalımı ?

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Arkadaşlar +- 18 Mayısta sanırım başvuru yapmıştım, Ama Halen hiç bir haber gelmedi, ve birde mail felanda gelmedi, Bu mail ne iş anlamadım ?

AdSense giriş yapmayı denediğimde şu yazı geliyor... Bu ne demek ? Beklemem mi gerekiyor, Yoksa Mail yollicaklar onumu tıklicam, Yada Yollamış olmalılar tıklamamışmıyım ? Anlamı ne bu alttaki yazının ?

Teşekkürler,şimdiden...

Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Aradan daha 2 hafta bile geçmemiş. Bu kadar aceleye gerek yok. En geç 1-2 hafta içinde olumlu-olumsuz bir cevap gelecektir.

O yazı da hesabın aktif olmadığı için yazar. Aktif olunca ancak girebilirsin.

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anladım..

Yani başvurduktan sonra... Sana mail geliyor, onu tıklıyorsun gelen linki, Sonra bekliyorsun diye bişey yok demi ? Yani mail e gelen bişeyi tıklayıp, başvurunu onaylayıp sonra beklemek ?

Hatırlamıyorum cünkü napmıştım :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Hayır.

Zaten onaylandığına dair bir mail gelir.

Sonra da Adsense panelinden giriş yaparsın ve hesabını kullanırsın.

Onaylamak için falan ekstra bir şey yok, mail geliyor sadece. Sen de bilgilenmiş oluyorsun ve hesabını kullanabiliyorsun.

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Benim başvurduktan 43 gün sonra onaylanmıştı. Benimle aynı gün içerisinde başvuran arkadaşımın 19 günde onaylanmıştı. Aradaki farkın neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama uzun sürebiliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.