İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense cevap suresi

A

amatorSitesahibi

Misafir
Merhaba

Adsense basvurali bir hafta oldu, cevap yok.
Basvuran arkadaslar 1 haftada cevap aldilar mi?

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 hafta uzun sure.
Ben basvurduumda iki saat icinde cevap gelmisti (tam herhalde onlar sitelere bakarken ben basvurmusum)
Duydugum 2-3 gunde cevap geliyor.

A

amatorSitesahibi

Misafir
Benim de kafam karisti, basvuru yaptiktan 2 gun sonra birisi google nickiyle siteye uye olup dolasti, takildi gitti...
Ben cevap gelir diye bekliyorum, cevap yok, 5 gun oldu.

Login olmaya calistigimda uyeliginiz onaylanmamistir, 1 hafta icinde cevap verilecektir falan diyor...

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o zaman kesin bir cevap gelir merak etme. Eger bir hafta sonunda bir sey olmassa bir email gonder, emaillere hemen cevap yaziyorlar.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google herzaman google!
4 Ekim'deki başvurum an itibariyle kabul edildi yani 9 gün sonra.
Site tüm kurallara uyuyorsa kesin geri dönüş yapıyorlar.Ama 1 hafta ama 10 gün.

Kolay gelsin..

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-!unutmadan!-
Üstteki post türkçe içerik ile ilgilidir. İngilizce veya diğer kabul edilen diller en geç 2-3 gün içerisinde kurallar çerçevesinde kabul ediliyor.

A

amatorSitesahibi

Misafir
hayirli olsun.. Darisi basimiza. Gerci sitemizde adsense kullanabilecegimiz cok fazla sayfamiz yok ama olsun...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5