İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense danışmanı: iyinet'ede böyle bir teklif geldimi acaba

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
güzel gelişme:)

adsenseeyj5.gif

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
R10.net te zaten şuan 2-3 tane adsense yetkilisi var..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Hayır bize böyle bir teklif gelmedi.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani aramızda ajanlar mı dolaşıyor ..He he güzel güzel.Hile yapanlara gözdağı olmuş olur sanırım.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense hesapları elimizde patladı pin girdik okadar da :) satmak için konu açmaya tırsıyorum beee

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
R10.net te zaten şuan 2-3 tane adsense yetkilisi var..

Yurt dışında herhangi bir forumda, platformda, kendi blogları hariç bu tarz bir uygulamaya denk geldinizmi ?

Açıkcası bana hiç inandırıcı gelmiyor, aksine değer vermediklerini düşündüğüm türkiye ' ye daha maillere bile doğru dürüst cevap vermezken, standart mail şablonları dışında tek harf yazmazken, premium üyelere vaad edilen o sabit, sürekli hizmeti vermezken, foruma giripte yazı yazacaklarını düşünmek bile istemiyorum. Hatta bir e-posta atıp soran oldumu acaba ? Doğruluğu açısından ?

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bunlar yakında bizim evlerimize kadar gelir,
merhaba ben adsense
köfte söyle yiyelim geçersiz tıklama diye atarım bak :)

bu ne ya, bizim hiç özelimiz olmayacakmı
alma iyinet aramıza :D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Yurt dışında herhangi bir forumda, platformda, kendi blogları hariç bu tarz bir uygulamaya denk geldinizmi ?

Açıkcası bana hiç inandırıcı gelmiyor, aksine değer vermediklerini düşündüğüm türkiye ' ye daha maillere bile doğru dürüst cevap vermezken, standart mail şablonları dışında tek harf yazmazken, premium üyelere vaad edilen o sabit, sürekli hizmeti vermezken, foruma giripte yazı yazacaklarını düşünmek bile istemiyorum. Hatta bir e-posta atıp soran oldumu acaba ? Doğruluğu açısından ?

Yorum yazıyorlar demedim ama şuan r10.nette adsense yetkilisi dolaşıyor..Şuan o mesajı bulmaya çalışıyorum..
Tamam işte buldum.İşte adsensenin gönderdiği mail dikkatle okuyun:

Portföyümüz bünyesinde çalışan; 10/2 si yabancı ve türk webmaster forumlarında bulunmaktadır. Tavsiye edebileceğimiz site; r10.net
Saygılarımızla
Akın Alptekin
Google Destek Ekibi

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Yorum yazıyorlar demedim ama şuan r10.nette adsense yetkilisi dolaşıyor..Şuan o mesajı bulmaya çalışıyorum..
Tamam işte buldum.İşte adsensenin gönderdiği mail dikkatle okuyun:

Dolaşmasına lafım yok, her insan gibi gezebilir, görebilir.. Eminimki burayada girip çıkıyordur.Ama benim yazdığım mesajın altına en ufak bir yorum yazarsa, işte o gün google benim için bitmiştir.Çok teşekkür ediyorum senide yorduğum için.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
adamlar gezebilirde bunu resmi olarak nasıl yapabiliyorlar anlamış değilim açıkcası. Hadi forumlara girer çıkar insanların düşündüklerini okursun ama gelip beceriksizaceminin dediği gibi yorum yapmaları saçma olur.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
adamlar gezebilirde bunu resmi olarak nasıl yapabliyolar alamış değilim açıkcası. Hadi forumlara girer çıkar insanların düşündüklerini okursun ama gelip beceriksizaceminin dediği gibi yorum yapmalrı saçma olur.

Hesap danışmanımın söylediği, tek yetkili yer adsense blogumuzdur.Tekrar mail attım kendisine, çok saçma geldi çünkü gerçektende..

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok mantıklı gelmedi açıkçası.
tutunki geziniyorlar. ama neden kendilerini açık etsinlerki ? bu onların işine yaramaktansa tam tersi onların adına kötü olur. yakalamak istediklerini yakalayamazlar .

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Fakedir bu birisi kafa yapıyordur , google ın forumlara kadar düşecek bir ekibe sahip olduğunu sanmıyorum.Google applicationlarında hep son sıralara atıyor Türkiye yi , şimdiye kadar böyle birşey olsa daha büyük ve öncelikli wm forumları var dünyada hepsi bitti de bize kadar geldiler mi?

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıkcası bana da inandırıcı gelmiyor yahu.Oldu olacak msn adresini versinde oturup muhabbet edelim hatta söyleyelim ki şu sitedeki reklamımıza bi tıklasın nolucak yani,isanlık öldü mü? Hem Özgür bey iyi biri gibi kırmaz :)

Sanmam ama kesin yoktur da demek istemiyorum..Çogu zaman mantık almıyor google'ı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.