İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense de bu hata cıkıyor

nonamez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sayfaya kodu eledım su hatayla karsılasıyorum

Bu sayfayı görme yetkiniz yok
Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu dizin veya sayfayı görüntüleyebilmeniz gerektiğine inanıyorsanız, lütfen varsa pagead2.googlesyndication.com giriş sayfasında listelenen herhangi bir e-posta adresi veya telefon numarasını kullanarak Web sitesine başvurmayı deneyin.

Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatabilirsiniz.

HTTP Hatası 403 - Yasak
Internet Explorer

D

discoface

Misafir
kardeş ya adsense hesabın kapatılmış ya da bu domain banlı googledan. eger daha önce reklam cıkıyorsa mailini kontrol et yada google hesabına gir. atılmış olabilirsin

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende yeni üye olduğumda öyleydi. ayrıntılı bir mail at. düzeltirler.

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
domain banli arkadasim. sitendeki meta keyleri kontrol et. hek vs. gibi kelime olmadigindan emin ol ve google mail at ama ozellikle duzelttim de aciyorlar. Yeni uye olduysan reklamin cikmasi icin 1 hafta gibi bir sure gecmesi gerekebiliyor..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5