İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense de Mp3 Sitelerinin Durumu

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
suan karaborsacılara bilmem kaç yık hapish var
bizde bu işi yapıyoruz suçu yokmu :)

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kadıköy veya tahtakale'de daha düşük ses tonuyla her türlü cd satışı devam ediyor.
Henüz hapse giren görmedim.

S

SaveTargetUs

Misafir
Istanbul - Aksaray 'da da aynı.
Maçlarda polis diyor o karaborsacıdan alma. Dur şu ilerdeki bizim arkadaş ondan al diyor.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3 işine daha gerçek hayatta kesin bir hüküm konmazken internette nasıl böyle birşey olabilirki? zaten tanıtım amaçlı ibaresi olduktan sonra sorun olmayacaktır... benim kanımca...

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
madem yasak her markanın mp3 player leri var nediye satıyolar

G

Gencadam

Misafir
Önceki mesajımda da dediğim gibi mp3 dünyada müthiş bir pazara sahip. Tüm dev markalar bunu destekliyor. Çünkü güç onlarda. Google da işine geldiğince müsaade ediyor. Şikayet olduğu an 3-5 siteyi uçuruyor. Yoksa ne mp3 kelimesine izin verirdi, ne mp3 reklamları alırdı, ne de mp3 kelimesi geçen sayfaları indekslerdi. Bakınız SSS sayfasında ne diyor Google:

"Reklam düzen kodu sayfası ve Arama kodu sayfasındaki script'ler Google reklamlarını göstermek istediğiniz tüm sitelerin tüm sayfaları için geçerlidir. Kodu herhangi bir sayfaya eklemeniz yeterlidir, yeni siteyi otomatik olarak tespit ederiz."

Siz nereye eklerseniz ekleyin Google bunu görüyor, mp3 siteleri veya sayfaları da dahil. Kullanmak her zaman risk. Ama kullanıp da tıkır tıkır parasını alan da var, kullanıp atılan da var.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gencadam' Alıntı:
Önceki mesajımda da dediğim gibi mp3 dünyada müthiş bir pazara sahip. Tüm dev markalar bunu destekliyor. Çünkü güç onlarda. Google da işine geldiğince müsaade ediyor. Şikayet olduğu an 3-5 siteyi uçuruyor. Yoksa ne mp3 kelimesine izin verirdi, ne mp3 reklamları alırdı, ne de mp3 kelimesi geçen sayfaları indekslerdi. Bakınız SSS sayfasında ne diyor Google:

"Reklam düzen kodu sayfası ve Arama kodu sayfasındaki script'ler Google reklamlarını göstermek istediğiniz tüm sitelerin tüm sayfaları için geçerlidir. Kodu herhangi bir sayfaya eklemeniz yeterlidir, yeni siteyi otomatik olarak tespit ederiz."

Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5