İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense devri gerçekten bitiyor...

F

fatihhk

Misafir
başka bir başlık vardı.Forum kirliliği olarak düşünülebilir fakat sizinle paylaşmak istedim.
sitepoint i sanırım çoğunuz bilir.bu forumda açılan "bu ayki adsense geliriniz" adlı bir başlıkta kullanıcılar gelirlerini paylaşmışlar.
ve gerçekten gelirler çok düşük, herkes yahoo (kısaca YPN diyorlar) ile çok daha fazla gelir elde ettiğini söylüyor.
ve başka bir başlıkta başka bir kullanıcı adsense ve YPN gelirini karşılaştırmış.ve sonuç gerçekten şaşırtıcı.buyrun:

febadsense.jpg

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben tam tersini düşünüyorum. adsense devri yeni başladı. gelirlerde %70 artış var benim istatistiklere göre.

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahoo türkiyeye aktif değil şu anda. Google devri asla bitmez. Web site yayıncılık devri bitmez, rahat olabilirsiniz.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense kazanclarim %100 düştü anlamadim gitti :(

D

doLob

Misafir
bu ekran goruntusu neye ait?

adsensein raporlamasi boyle degil yahoo nun da boyle degil

ApoLLonx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hangi siteyse artık kazancıda sağlammış sayfa gösterimide, bu doğrultuda makul bi kazancı var:)

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım, yukardaki yazıda diyorki... Google kazancı düştü Yahoo Google'ye göre iyi veriyor demiş arkadaşımız. O resim de 2 farklı kazanç var... Doğal olarak bunu anlaman lazımdı; birisi Yahoo diğeri Google! düşük kazanç Google'nin yüksek Yahoo'nun, ben bunu anladım.
Yanlışmıyım!

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahoo sadecede Amerikayı kabul ediyor değil mi?

Eğer öyleyse, para kazanmak içinde tüm dünyadan reklam veren kabul edecektir. Sonuç olarak yahoonun daha çok kazandırması normal. Daha az kişiye dağıtılıyor.

Şu an için sadece 2 katı kadar fazla kazandırıyor, Adsense gibi Dünya ya açılırsa Adsense'in yarsı kadar bile kazandırmayabilir.

D

doLob

Misafir
2 kazanc nerde hala goremedim
5 milyon gosterime 12.000$ alan bi elemanin resmi var orada

D

doLob

Misafir
caper' Alıntı:
Yahoo sadecede Amerikayı kabul ediyor değil mi?

Eğer öyleyse, para kazanmak içinde tüm dünyadan reklam veren kabul edecektir. Sonuç olarak yahoonun daha çok kazandırması normal. Daha az kişiye dağıtılıyor.

Şu an için sadece 2 katı kadar fazla kazandırıyor, Adsense gibi Dünya ya açılırsa Adsense'in yarsı kadar bile kazandırmayabilir.
yanlisin var yahoo da kullaniyorum adsense de

adsense gunde 500 click 200-300$ getirirken
yahoo gunde 500 clicke 150-200$ anca getiriyor

cok kazandiriyo laflari hikaye

F

fatihhk

Misafir
pardon bi yanlış anlaşılma olmuş.gördüğünüz screenshot adsense geliri.fakat açıklaması aynen şöyle:

Here is a screenshot of my Adsense income for February and since I can’t release what I made with YPN, just know that it is almost 5 times what I made with Adsense. I am very excited as this is almost a 90% increase over January’s total CPC network income.

Türkçesi:
YPN ile elde ettiğim geliri açıklayamam ama adsense kazancımın hemen hemen 5 katı civarında olduğunu söyleyebilirim.Bu beni çok heyecanlandırdı çünkü bu artış toplam CPC(cost per click) gelirimde %90 lık bir artışa denk geliyor.

Orjinalini burada görebilirsiniz:
http://www.theforumfix.com/monetization/adsense-vs-ypn-updates.htm

masterdolar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cengizzz' Alıntı:
, yukardaki yazıda diyorki... Google kazancı düştü Yahoo Google'ye göre iyi veriyor demiş arkadaşımız. O resim de 2 farklı kazanç var... Doğal olarak bunu anlaman lazımdı; birisi Yahoo diğeri Google! düşük kazanç Google'nin yüksek Yahoo'nun, ben bunu anladım.
Yanlışmıyım!
5milyon sayfa gösterimi
sadece adsense bu

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google gelirlerinde ciddi düşüş var gerçekten... tıklamalar , gösterimler ve reklamlar aynı ama gelir çok düşük !

ZiRVeDeKiLeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense gelirleri bencede bir hayli geriledi. Sayfa gösterimlerim ayni tiklamalar asagi yukari ayni hatta artis oldugu günlerde bile gelirlerim neredeyse yariya düstü.

Gerci buna kesinde diyemiyorum cünki bu sürekli böyle degil zaman zaman farklilik gösteriyor. Mesela önceki aylarda gelirler düsük seyrederken yaklasik 2 hafta evvel birden ikiye katlandi bu hafta ise 4 te 1 oraninda düsük desem yeri var.

Acaba adsense bir havuz sistemi ile calisiyor ve tiklamalara ve gelirlerine göre bu havuzdan dagitimmi yapyior. Ama sanmyiorumki reklam verenlerdede ayni uygulamayi yapsin eger öyle ise kendi kazancini sabit tutarak bizimkileri düsürüyor demektir buda haksiz kazanc demektir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5