Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama google ödeme yaparken doları hep düşük hesaplıyo. Mesela bu ay benim hesaplamama göre tam 20 tl az ödeme yapıldı. Dolar Türkiye'de 1,85 iken google kuru 1,75 oranından hesaplayıp TL ye dönüştürmüş.
aynı soruyu bende sordum konu açtım hemen dediler bir önceki ay sonundaki kurdan hesaplıyor 20-30 tl arası zarar hesaplamıstım bende 1 ay önce merkez bankası müdahale etti bu ay basında da sansımıza dolar düşüşe geçti .. gidip amerikadan banka hesabımı acsak ne yapsak
Bu tespit doğru. Geçen aldığım ödeme, ödemenin yapıldığı günkü kurdan çevrilmemişti, o günkü kura göre daha yüksek bir çevrimden para aldım. Yani ödemenin bankaya geçtiği gün dolar 1TL ise bana ödenen para atıyorum 1.1TL'den çevrilmişti.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5