İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Gelirlerinizi Yukseltelım.

TwitterSatim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Katılım Listesi:
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Merhaba arkadaşlar Forumda eski olanlar beni bilir adsense işleri yaptıgımızı 100de1.neti yönettiğimi ve kendimizde kendi çapımızda işlerimizi geliştirip aylık olarak adsenseden 8-10 bin seviyesine getirdiğimizi bir çok kişi bilir..

Şİmdi katılım olursa adsense online eğitim, danışmanlık, reklam yerleşimi, adsense panel yönetimi, zararlı içerik, kısa yoldan para kazanmak, site açmak v.b işlemler konusunda destek sunmaya başlayacağım.
Yapacağım hizmetleri aşağıda detaylı olarak yazdım..
Hizmet bedeli aylık 50 TL dir.
google-adsense-logo.jpg

Lütfen gereksiz yorum yazmayınız ve gerçekten sabit gelir elde etmek isteyen arkadaşlar benim ile iletişim kursun..

Giriş:
Öncelikle bir çok arkadaşımız Hyip, banners, vb platformlarda binlerce lirasını kaptırdı para kazanayım derken, Adsenes en güveniliri ve saglamı tabi yönetmeyi bilirseniz...

Biz neler yapacağız size sunacagımız 7/24 Destek ile sitelerinizi oluşturmaya yardım edeceğiz doğru domain seçimi dogru tema seçimi doğru eklenti kurulumu reklam yerleşimi konu girme ve editleme, vakti olmayanlar için konu yazdırma v.b bir çok işlemi sizlere online olarak 7/24 sunacağız.

Peki ne kadar sürede ne kadar kazanacağım, ilk olarak sitelerinizden 3 ay kadar para kazanmayı beklemeyin heleki google ın son bombalarından sonra site açmakta yönetmekte dert oldu sektörde para kazanan çok kişi battı yada bıraktı, sistemimiz şu şekilde işleyecek 4 adet site açacağız ve bu 4 adet siteye gunde 2 adet konu ekleyeceğiz. yapacağımız tek şey o gerekli teknik destek alt yapı ve diğer konularda biz size ücretli ve ücretsiz olarak destek sunacağız.

1. Site açmak:
öncelikel kendiniz anlıyorsanız 4 adet site açacağız ( fazlada açabilirsiniz.)
eğer açmayı bilmiyorsanız her site kurulumu için site başına 35 TL ücret ödeyerek destek ekibimiz tarafından Kurulum + Tema 2 adet + Gerekli eklentiler tarafımızdan kurulacaktır.

4 site kurmanın maliyeti : 140 Tl olacaktır.
aylık 10 Usd hosting gideri olacaktır barındırıcı sorunsuz bir hosting firması biizm önerimiz ile sahip olacaksınız.

2: sitelere içerik eklemek,
Size internetten videolar ve canlı yardım ile konu ekleme kategori ekleme konu editleme dogru konu nasıl yazılır neye dikkat edilmeli resim eklemek gibi konularda onlien destek sunacagız.

Eğer içerik eklemek için vaktiniz yok ise içerik temini yazı başı piyasada 2 tlye satılırken 1 TL den çözüm üreteceğiz 4 site için aylık 30 konudan 120 TL gideirniz olacaktır ben ugraşamam diyorsanız.

3: siteler ortalama 150 günlük tekil hiti (min. seviye açacagınız ve ilgileneceğiniz duurma göre 1 aydada gelebilir 3 aydada bu konuda destek saglanıp gerekli sosyal medya paylaşımları, link çıkışları tanıtım yazısı çıkışları tarafımızdan ücretli ve ücretsiz olarak saglanacaktır.

150 Tekil hite ulaşmış bir site ortalama 2 TL kazandırmaktadır. 4 sitede 2x4 = 8 Tl aylıkta = 240 Tl sabit kazancınız olarak min.

Bu rakam performansınıza açtıgınız sitenin sektörüne ve siteler ile ilgilenmenize baglı olarak 150 TL ile 1000 TL arasına 3. ayın sonunda çıkabilir.

4. adsense hesapta barındırma
Eğer adsense hesabınız yok ise Siz temin edene kadar kendi hesaplarımızda kurallara uyan kopya içerik barındırmayan, ***** içerik barındırmayan kural ihleli yapmayan siteleri kendi hesabımızda barındıracağız ve ay sonu ne kadar birikmiş ise site sahibine komisyonsuz ileteceğiz
ayrıca uygun fiyata pinli adsense hesap temini için yardımcı olacağız.

5. Gelir optimizasyonunu arttırma
Daha çok kaznamak için deneyimli birilerindne destek almanız şart sitelerinize reklam yerleşimi, dogru tema seçimi dogru içerik temini gibi işleri tarafımızdan ücretsiz destek sunularak ilk 4 siteniz için uygulanacaktır.

Böylelik ile sizde yeterli seviyede gelire ulaşıp adsense ile kazananlar arasına Türkiyede bu işi kurumsal olarak yapmış biri olarak tarafımdan destek alıp orda burda paranızı batırmak yerine toplamda aylık 50 tl abonelik, 140 tl site kurulumu tema eklenti ve adsenes yerleşimi 50 Tl domain parası vb. masraflarıda dahil edersek 300 Tl gibi bir bütçe ile kendi gelirinizi kazanacaksınız ve aylık 1000-2000 TL gelirlere verilen taktik ve uygulamaları dogru yaptıgınız sürece 6 ay gibi bir sürede ulaşmanız olası..

Ayrıca ortalama 5 TL günlük gelire sahip sitelerinizi değerinde 7 aylık gelirine tarafımca satın alınır 1000 TL fiyat ile..

Katılmak isteyenler konuya yazmaları ve bana PM atmaları gerekmektedir.
İsim
telefon
mail
adresleri ile birlikte
Kitap sayesinde açılan 3 site bunlar 3 ay önce açıldı günlük ortalama gelirlerine bakınız son 1 ayı ekliyorum

Birinci site ortalama 3,30 TL günlük geliri var ayda 102 TL kazanıyor
3Bo4Q2D.png

Birinci site son ay hit grafiği..
3vy5.png

İkinci site: ortlama 6 tl kazanıyor aylık 180 Tl kazancı var
boh2UQW.png

İkinci site son 1 ay hit ortalaması
BxXtAUI.png

3. cü site: Ortalama 3 tl geliri var günlük aylık 90 Tl kazanıyor
ifif.png

6yKW0nk.png

Gördüğünüz üzere 3 sitede açılalı 3 ay oldu foruma konulmak amacı ile hitleri ve gelirleri 3 ay içinde beklenenden daha iyi konuma gelmiş durumdalar.

Şunuda eklemek istiyorum ben adsenseciyim diye ortalıkta gezen çogu arkadaş TO (tıklama oranı) %1 in altındadır bizim yerleşimlerimiz ile yukardkai reismlerde göüldüğü gibi ortalama %4 tür tıklama oranları herkesin başarabileceği bir oran değildir..
tam bilmeyenler için söylüyorum nedir TO oranı örnek 1000 Kişi giridğinde %1 ise

1000 / 100 = 10 *1 = 10 Tıklama alırsınız TBM 0,10 olsa 1 tl kazanırsınız
ama %4 olsa direk 4 tl kazanırsınız 4 Katını

şimdi 4 katını kazanmak varken neden 4 kat daha az kazanasınız ?

kısca hesap yaparsak aylık 370 TL ortlama kazanca bu 3 site ulaşmış sizin 4 site açtıgınızı varsayarsak Ayda ortalama min. 400 Tl kazanca ulaşacagınızı 3. ayın sonunda garanti ederim

3. ayın sonunda masraflarınız ..
50 Tl abonelik ücreti
10 usd hosting ücreti
40 Tl Seo için
Toplam: 100 Tl aylık gider 400 Tl gelir olacak min. bu rakam ikinci sitede paylaştıgım örnekteki gibi her site 5 -6 tlde kazanabilir 400 yerine 800 de olabilir gelir 300 de olabilir.. uzun vade kazanç...

Ben 1 ocak 2013 ten beri adsense işini profdesyonel olarak yap***tayım şuan alım satımlar adsense kazançları dahil 100,000 tlyi geçmiş kazancım.. 100de1.net projesini iptal ettik eski konularımda uzun uzun açıkladım.. ilk girenler kar ile ayrıldı diğerleri ana paralarını aldılar..

sizde uzun vadede kazanç istiyorsanız kaybedecek bir şeyiniz yok ayda 50 Tl abonelik ücreti.. ve gunde max. 1 saat vakit ayırmak..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.