İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense hakkında bi soru(n)

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar bilgisi olan varmı adsense de kanallardan gelen ödemeler ne zaman yansıtılıyor?istatiskler demiyorum bakın ödemeler... aşağıdaki adsense e attığım mail var ingilizce ama anlaışır şu anda acele çıkmam lazım eğer anlaşılmayan bi yer olursa akşam düzenlerimm...

----------------------------------------------
hi. i have a question about channels payment..

my december ad earnings totals(not with channel) are 51.79$
my december search earnings totals(not with channel) are 1.34$

my december ad earnings totals (only channels) are 18.03$
my december search earnings totals (only channels) are 0.93$

according this reports my totals earnings must be;

ad earnings (total with channes)are 69,82$
search earngins(total with channels) are 2.27$

total earnings in december are (69.82$)+(2.27$)=72.09$

but according to adsense payment history my total december earnings are only 53.13$ as a other way to say there are no channels earnings.

my question is are there any delaying with channels payment to shown in payment history?

thank you-----------------------------------------------

H

hibrahim

Misafir
sanırım kanal kazançları 2 gun sonra görüntüneldikten sonra normal kazançların arasına katılıyor.(benim anladığım bu eğer bi yanlışlık yoksa. ki olmaz heralde)

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gayet anlaşilı bir mail ama neden eksik görünüyorki sadece sendemi olmuş bu acaba

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hibrahim' Alıntı:
sanırım kanal kazançları 2 gun sonra görüntüneldikten sonra normal kazançların arasına katılıyor.(benim anladığım bu eğer bi yanlışlık yoksa. ki olmaz heralde)

evet aynen oyle

bronze

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kanal kazançları günlük raporlarda yer almıyor fakat toplama dahil.

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hibrahim' Alıntı:
arkadaşlar bilgisi olan varmı adsense de kanallardan gelen ödemeler ne zaman yansıtılıyor?istatiskler demiyorum bakın ödemeler...
Kanal kazancı diye bir şey yoktur. Kanallar, sizin reklam sayfalarınız ve sitelerinizin istatistiklerini görebilmeniz ve bunun sonucunda sayfalarınızı daha iyi optimize edebilmeniz için size sunulan bir avantajdır. Kazanç tektir ve günlük toplamdır.

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hibrahim' Alıntı:
Kanal kazançları değil, kanal rapor verileridir. Adsense hesabınıza login oduğunuzda " Karşılaştırma raporu yaratmak için birden fazla kanal da seçebilirsiniz. Seçtiğiniz bir kriterin istatistiklerini görmek için Raporu Görüntüle'ye tıklayın. Kanal rapor verilerinin 2 gün gecikmeli olduğunu unutmayın. ", burada kazanç diye bir kelime geçmiyor değilmi:)

B

bulentozturk

Misafir
Cahil'in dediği gibi kanal kazancı diye ekstra birşey yok.
Aralık kazancın olan 51.79$+1.34$, tüm sitelerinin gelirinin toplamıdır zaten.
Kanallar sadece istatistik amaçlıdır. Hangi siten ne kadar kazandırıyor falan görmen için.

H

hibrahim

Misafir
ok arkadaşlar anladım neden ve nasılk olduğunu şimdi tek bir soru sorucam yine bu olayla ilgili..

mesela x adında bir kanalımız var birde normal reklamalrımız var mesela bugun toplam 10$ görünüyor bu 10$ içinde herşey dahil dimi yani demek istediğim kazandığımız paralar anında geçiyor sadece istatiski bilgiler(hagi kanaldan geldiği vs.) 2 gun sonra görüntülenebiliyor...??

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, o kazanca her şey dahildir. istatistikleride 2 gün sonra görebilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.