İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Hasabımı Sildim Tekrar Nasıl Alırım

emrah_seyfeli

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
30
Reaction score
0
Konum
localhost
merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin benim sorum adsense hesabını tekrar alabilmek veya üye olabilmektir.

Daha önce aldığım ücretsiz blog sitemi adsense linki koymuşlar bende kayıt oldum.Adsense hesabım vardı onaylandı 2 gün sonrada kendi web sitemin adına adsense üyeliği yapmak istedim fakat olmadı kabul etmediler.Bende ücretsiz blogdaki adsense hesabını sildim tekrar üyeliğe geldim bu seferde ''onaylanmış hesabınız'' var diye mail geldi.Kontrol ettiğimde ise onaylanmış yoktu.tekrar kaydı denediğimde ise ''bu login onaylanmamış başvuruya sahip'' diye posta geldi.

şimdi ben kendi adıma nasıl üye veya kayıt olabilirim?

Tabi şimdi gülenlerde olur muhakkak adama bak hesabını silmiş diye ne yazıkki araştıra araştıra öğrendim ki reklam kodunu sitene de koysan oluyormuş ben bilmediğim için böle birşey yaptım.:( yardım ederseniz sevinirim.
 

zubar

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
1,182
Reaction score
23
valla ben kaç zamandır alamadım.yapmadığım takla kalmadı. yeni bir site ve yeni bir isim adresle başvur kabul edilir diyorlar.
 

emrah_seyfeli

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
30
Reaction score
0
Konum
localhost
İlk önce cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam ,yeni bir isim aldım fakat hosting yok kendi siteme yönlendirdim peki bu halde yani yönlendirme olduğu halde kayıt olabilirmiyim? peki olsada araç cubuğunda yine kabul etmedikleri isim yazıyor fark edermi
 

emrah_seyfeli

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
30
Reaction score
0
Konum
localhost
Saygılar, tabiki nasıl adsense hesabımı ve gmail,hotmail ve kayıt sırasında verdiğim tüm bilgileri silmiştim ve bunları bıraktım bir kenara yeni bir gmail hesabı oluşturdum
ve;

https://www.google.com/adsense/g-app-single-1?hl=tr

bu adsense kayıt adresinde yeni kayıt yaptırmak için girdim ve başvurumu gönderdim başvuruyu takipen sırasıyla aşağıda anlattığım gibi
işlemleri gerçekleştirdim hatta siteme bile koymuştum reklamları bakabilirsiniz çünkü bazı forum sayfalarında bu anlattıklarım pek işe yaramadığı yazıyor o yüzdende sitemde görebilirsiniz ana sağlık ocağı adında.
doğru dürüst anlatım yapatıysam kusura bakmayın arkadaşlar :) iyi çalışmalar herkese
saygılarımla Emrah seyfeli

E-posta mesajı:
Sayın Emrah Seyfeli,

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve [email protected] ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
Politikalarımız birden çok hesaba izin vermediğinden yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz. Ancak hesabınızın reklam kodu, program politikalarımıza uygun olan tüm web sitelerinde kullanılabilir.
Birkaç seçeneğiniz vardır:
1. AdSense hesabınıza erişiminiz varsa ve AdSense giriş e-posta adresinizi güncellemek istiyorsanız lütfen
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12745 adresini ziyaret edin.
2. Hesabınızın şifresini unuttuysanız
http://www.google.com/adsensepassword adresini ziyaret edin.
Şifrenizi sıfırlamanız için size yardımcı olacağız.
3. AdSense hesabınızda oturum açamıyorsanız veya hesabınızla ilişkili e-posta adresine erişemiyorsanız, mevcut hesabınızı kapatıp gönderdiğiniz başvuruyla yeni bir hesap açabiliriz.
AdSense Şartlar ve Koşulları ( http://www.google.com/adsense/terms ) uyarınca, kapatılmış olan hesabınıza ilişkin hesap ayarları, raporlar veya 10 ABD Doları'nın (veya yerel para birimindeki karşılığının) altında kalan kazançlar ödenmeyecek veya yeni hesabınıza aktarılmayacaktır. Sitenizdeki reklam kodunu da yeni hesabınızda oluşturulan kodla değiştirmeniz gerekecektir. Bu işlemi gerçekleştirmek için lütfen https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact=noaccountaccess adresini ziyaret edin.
-------------------------------------------------------------------------------------Evet ben oturum açamadığım için burada 3. Seçeneği tıkladım ve internet sayfasında
şöyle bir sayfa gelecek;

Eski AdSense hesabınıza hala erişebiliyorsanız lütfen aşağıda bunu belirtin. Eski hesabınızla ilişkilendirilmiş e-posta adresine hala erişiminiz varsa ancak şifresini unuttuysanız, lütfen tekrar erişim kazanmayı deneyin ve aşağıdaki "Eski AdSense hesabıma hala erişebiliyorum" bağlantısını tıklayın. Hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen "Eski AdSense hesabıma artık erişemiyorum" bağlantısını tıklayın.

Eski AdSense hesabıma hala erişebiliyorum.
Eski AdSense hesabıma artık erişemiyorum.

Burada ise ''eski adsense hesabıma artık erişemiyorum''
seçeneğini tıkladıktan sonra son işleme gelmiş bulunmaktayız burada bilgilerimizi yazıyoruz
-------------------------------------------------------------------------------------
. İletişim bilgilerinizi girin

Ad: *
''sildiğiniz adsense hesabınızın ismini yazın''

Onaylanmış AdSense hesap girişi: *
'' [email protected] onaylanan bu ''
(ret e-postasında belirtildiği gibi)

İstenen Giriş Bilgileri: *
'' buraya yeni adresimi yazacaz [email protected] ''
(reddedilmiş başvuruyla ilişkilendirilen adres)

Ve sıra google dan gelecek postayı beklemeye bana ertesi gün geldi 12 saat olmamıştı ama normalde 3 gün deniliyor o da artık google ekibine kalmış olsunda 1 hafta bekleyelim yani :)
 
T

trgy

Misafir
Peki geldikten sonra ne yapıyorsun? Senden ne gibi bilgiler istiyorlar?
 

emrah_seyfeli

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
30
Reaction score
0
Konum
localhost
Senden Bilgi İstemiyor Saece Google Adsense Hesabınız onaylanmıştır Giriş Yapıp Aktif Ein Die Mail Gönderiyor Bu maili yayınlardım Fakat Posta kutusuna Erişemiyorm Sanırsam Patlattılar ama Almaya Çalışıyorum Alınca burada Yayınlarım
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst