Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugünleride mi görücektik..bi Türk firmasından hesap almak için adsense ile takas ,hoş benimde gg hesabım yok ya kardeş tıklar çok düşük oluyormuş geçen 0.01 oranı olan birisi gördüm r10'da.Birde başvurğdun alan adına ait bi e-posta ile bşvurcaksın yoksa kabul etmiyorlar.He bide,yanıt vermezlerde 2 hafta felan,onlara mesaj gönder.1 günde geri dönüyorlar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.