doganli' Alıntı:
selam..
gozlemledigim kadariyla degisik postlarinizda aylik kazancinizin 10.000$ in altina inmedigini soylediniz. en azindan hic soylemeseniz bir gunde 2000$ kazanip diger gunler 10$ kazansaniz bile (e herhalde bu imkansiz bir istikrar olcusu) yine de ayda en az 5 milyar ytl kadar kazaniyorsunuz. sizi tebrik ederim, umarim daha iyi calisir ve daha iyi kazanirsiniz.
simdi size bir kac soru sormak istiyorum.
aylık gelirimi açıklamam çünkü banlanırım. insanlara yardım ettikçede saldırıya uğramaktanda uyuz olmaya başladığımıda belirtmek isterim. birgünde 2000$ meseleside şudur. mesela adbrite 'tan alexa.com veya megaupload.com gibi bir siteye kısa süreli reklam verirsiniz bütçeniz ölçüsünde.
mesela break.com 'un günlük reklam fiyatı 100$ dır siz onun gibi 8-10 siteye basarsınız parayı verirsiniz reklamı. o günlük reklam gideriniz, 1000$ diyelim geliriniz 3000$ buda o gün 2000$ kazandınız demektir. ama işte tam burda paranız bitmişse ay sonu çek kesim tarihini beklersiniz. bu her allahın günü 2000$ kazandığınız anlamına gelmediği gibi o günlerinde gelmeyeceği anlamına gelmez.. allaha şükür hile yapmıyoruz reklam veriyoruz reklam alıyoruz aradaki farkı kazanıyoruz. ticaret yapıyoruz yani. dürüst adamın alnı herzaman hileciye göre daha yukarıdadır.. bir şekilde daha karlı çıkar.
oncelikle Turkiye'demi yasiyorsunuz?
kac aydir google'dan bu derece iyi paralar kazandiniz?
türkiyede yaşıyorum ama yılın 6 ayı fransa ve norveçteyim. son 3-4 aydır iyi kazanıyorum. ama bu yavaş yavaş bazı şeyleri çözmemle birlikte artmaya başladığı bir dönemdir ki. bende birçoğunuz gibi uzun süre 100$ ın dolmasını bekledim.
2 ayda kazandiginizi zannetmiyorum, bu sekil yazi yazacak kisinin ya uzun suredir (hic olmazsa en az 6 ay) google ile calismasi lazim.
google da çalışanlarda insan, pekala orda çalışan biriyle sahilde bir kahve içip sohbet edebilirsiniz.
ya da bos bir insan olup atip tutmasi lazim. (sozum meclisten disari, ne demek istedigimi anladiniz zaten.)
ben bu meclisten dışarı sözler yüzünden 30-40 forumdan atıldım. bu işten canım çok sıkılıyor ama kimseyede eyvallah çekmedim. çekmemde. o meclisi adamın başına yıkarım
asil soru: sizin ne kadar kazandiginiz ve ne sekilde kazandiginiz degil. eger Turkiyeye 30 milyar ustunda doviz soktuysaniz, bankalar ile munasebetiniz nasil? maliye ile ilgili hic haber aldinizmi? ya da o cekleri bankaya verdiginizde gerek istira veya gerek kurye yontemi ile cat diye miktar gozetmeksizin ve maliyeye haber vermeksizin o derecede buyuk meblalari yatiriyorlarmi hesabiniza..
aylık 100 ytl ödeyeceğiniz her muhasebeci gerekli yasal bildirimleri yapar ve mevzuatı uygulamanıza yardımcı olur. bende ayda 100 ytl bir muhasebeciye ödüyorum gerekenleri yapıyor.
bizi bu konularda zamaniniz oldugu zaman aydinlatirsaniz sevinirim.
iyi calismalar dilerim.
artık canım bildiğimi söylemek istemiyor. çünkü bildiğini insanlara faydalansın diye söyleyipte bu kadar saldırıya uğrayan başka bir adam görmedim. hile yapanlara, yapmayın kardeşim, hile yapmadan daha çok kazanırsınız, hem reklamveren sizden memnun olur hem siz reklamverenden dediğimde küfürleri yiyen bendim çünkü onlar hilesiz kazanılmayacağına inanmışlardı. bende onlara ihtisas siteleri yapın, format şöyle olsun, kurallara uyun, şunu şöyle yapın, hilesiz çok daha güzel paralar kazanılır, reklamverenlerde sizi takdir eder dedim ve yolunu yordamını öğrettim. bu ne tür bir kıskançlık krizleridir ki adam sana "çok para kazan" diye yol gösteriyor,bunun üstüne bazıları çıkıp özel mesajla ana avrat küfürler ediyor, bazıları bozmaya çalışıyor, bazılarıda septik bir tavırla saklanan gerçekleri(!) ortaya çıkarma psikozundaki dedektif X rolüne bürünüyor. bana sorarsan bunlar komik bile değil. canım pekte paylaşmak istemiyor bazen ama birkaç delikanlı insanın hatırına yazıyoruz işte. bari onlar ekmek yesin.