İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense ile adbrite birlikte olur mu?

haksever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorum gayet net: Adsense reklamı yayınladığımız sayfanın bir başka yerinde adbrite reklamı yayınlayabilir miyiz?

Şimdiden teşekkürler.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeniwebmaster' Alıntı:
hem adsense hem adbrite aynı sayfada olur.

olmaz diye biliyorum, adbrite bu olayı destekliyor problem degil diyor ama adsense olmaz yapamazsın diyordu.
benişm bilgim bu idi.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
"OLMAZ" , Adbrite'a sorarsan ; benim reklami yayinlada, gerisi problem degil. der.
Adsense ise daha otoriterdir. Forumda bircok baslikta ve Adsense kurallarinda gectigi uzere kabul etmez. ClickXchange, Sharesale ..vs banner eklemen caiz.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olur olmaz kimse size kendi fikrinizi sormuyor elinizde belge varsa konuşursunuz!

alın size benden resmi yazı!
Google
Wednesday, March 30, 2005, 04:26 AM ET
Frequently asked question: I'm a publisher. Can I use AdBrite and Google AdSense on the same page?

Answer: We're okay with it. We believe you should have the right to control your own site, so AdBrite has no exclusivity requirements. As for Google's stance, lot's of publishers use AdBrite and AdSense on the same page, and so far we haven't seen any problems arise.
Posted by Pud
kaynak:http://www.adbrite.com/mb/blog.php

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sorun Adbrite'da degil h4x0r. Kabul etmeyen Adsense.

xkare

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar. Google bu konuyu kısaca belirtmiş. Başka bir adsense sistemiyle google'ı aynı yere koyamazsınız. Bu onların en kabul edemediği şey. Gördüklerinde hiçbir açıklama olmadan kapatırlar.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adbrite in adsense ile alakası yok ikiside farklı sistemler

biliyorum sorunun adbrite te olmadığını ama yazıda diyorki bu kullanılıyor ve googledan kaynaklı bir sorun yok deniyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5