İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense ile kolay para kazanma

gaksoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba (www.sanaltus.com)
bugünde sizlerle Adsense ile kolay para kazanma bu olay aslında kafanızda çok büyütmenize gerek yoktur.Ve domain adresim özel değil diyede üzülmenize gerek yok. Çünkü adsense alan adı ve domain yada hostinge bakmıyor.Tek yapmanız gereken açtığınız sitenin iyi bir hiti olması ve sitenizin en az 6 aylık olması gerekiyor.Yoksa yeni açtığınız bir site ile hemen adsense ye para kazanma isteği gönderirseniz kazanma olasılığınız %1 dir.Kesinlikle ve kesinlikle özgün olunmalıdır.Backlink yapılmalıdır.Bunların sonucunda kabul edildiğinde ise adsenseden para çekmek için en az 200 tl nizin bulunması gerekir her bir reklam da 0.35-1 Tl arası için değişir.Fakat 200 tl yi gözünüzde büyütmeyin.Bu benim ilk yazım güzel ve ayrıntılı olduğunu düşünüyorum.Okuduğunuz içinde şimdiden teşekkür ediyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.