E
eyciey
Misafir
Gazetelerde hep gözüme çarpar bedava kutsal kitap isa mesihin vhs si
Adamlarda para var her türlü yolu kullanıyorlar.
Adamlarda para var her türlü yolu kullanıyorlar.
kutsalkitap. org
arkadaşlar yeni konu açmaktansa en yeni olan konuyu hortlatmayı tercih ediyorum. Misyonerlerin bi reklamını gördüm oda aşağıdaki site. İsteyen engeller benim gibi, istemeyen engellemez. Olurda boşluktaki bi müslüman sizin siteden tıklayıp bu sitede görür de hristiyanlığı, sizin az da olsa bi katkınızla hristiyan olursa, bu kişinin islamın çizdiği doğru yoldan sapmasına sebep olabilirsiniz. Böyle bir vebalin altına eminim kimse girmek istemez. İsteyenler de kendi bilir ben yazdım. Üzerime düşeni yaptım sıra sizde.
Engellenecek olan site zaten konunun başında da var ama yazalım yine de belki yeni rastgelmiş arkadaşlar olabilir:
aferin size, çok iyi ,
yanlız birileri müslümanlıktan çıkmadan, ülkemizdeki kiliseleri, sinagogları, ve diğer dini yerleride , devletin kapatması gerekiyor, zira bu yüzden günaha, asırlardır giriyorlar..
aferin size, çok iyi ,
yanlız birileri müslümanlıktan çıkmadan, ülkemizdeki kiliseleri, sinagogları, ve diğer dini yerleride , devletin kapatması gerekiyor, zira bu yüzden günaha, asırlardır giriyorlar..
YOK DAHA NELER. Sevgi ve saygıya ne oldu arkadaşlar? abartmayın. Bu konu kapatılmalıdır bence. Tehlikeli yerlere doğru gidiyor.