İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense ilişkilendirme

kafadan46

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:harika:[/Barkadaşlar var olan adsense hesabına ve gmail hesabından farklı bir hesap eklemek istedim adsenseye giriş yapıp hesap ayarlarından erişim ve yetkilendirmeden ilişkilendirmek istediğim gmail adresini yazıp davet et dedim yan tarfında yönetici kutucugukları var işaretsiz iki e-postamında. benim sorak istediğim bu şekilde farklı youtube hesabnı adsense ile ilişkilendirebilirmiyim kanlın kapanmasında adsenseye baglı olan mı yoksa ikinci yazdığım mı kapanır 2.si ise yönetici yazısı nedir beni bu konularda bilgilendirseniz sevinirim

Takedown

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
yalnız senin burada yapman gereken adsense ayarlarından Siteni yönetici yapmanla bi alakası Yok, Sen Youtube ayarlarından video yönetcisinden hesabını ilişkilendireceksin. ban yediğin zaman youtubeden hesabın kapanır kazancın varsa iade edilmez youtube hesabından 5 hesaba kadar adsense ilişkilendirebilirsin SIkıntı Yok, iyi forumlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.