İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense kod yerleştirme ?

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi bi çok konuyu okudum ettim ama şu konuda bi türlü kafa basmadı... örnekle açıklıyayım şimdi bi sayfada misal makale de üst kısmına http://www.iyinet.com/static/advertisements_forum1.html gibi ayrı bir sayfadan google adsense reklamı çağırsam sorun teşkil eder mi ? yani adamlar dermiki ya bu sayfanın içine koy kodunu koyucaksan böle başka sayfadan çağırman yasaktır banlarım filan gibi bi muhabbet olurmu ?

bu konuda bi aydınlatıverirseniz bu kardeşinizi iyi olur saolun kolay gelsin...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
php ile zaten her sitemde include yapıyorum adsense kodlarını. html ile de yapsam frame ile çağırmam da bir sorun olmazdı. sonuçta her sayfada kolayca kod değişimini sağlayacak. eğer frame'i farklı kelimelerle döşersen banlanırsın tabi. mesela siten otomobil sitesi ise, frame'de adsense kodu ile birlikte "forex" kelimesiyle ilgili reklam çıkartırsan banlanırsın.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anladım yani frame meta keyleride site içeriğin ile alakalı olmalı saçma sapan şeylerle doldurmadıktan sonra başka bir sayfadan reklam çekebiliriz...

peki hiç meta veyahut key kullanmasam ? yani o sayfada sadece google adsense reklam kodu olsa ? reklam çıkmama gibi bi durum oluşurmu

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
frame ile ilgili bilgim yok fazla genellikle php'de include yöntemini kullanıyorum ben. yalnız o zaman adsense kodu oluştururken "reklam frame'li bir sayfada gösterilecek" seçeneğini işaretlemen gerekir mantık olarak. yapan arkadaşlar bilgi verir zaten bu konuda.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam belki bu tarz kullanan arkadaşlar vardır... html sayfa içine başka bir htmlden adsense kodu kullanımı vardır muhakkak böle bişiler kullanan...

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
şu frame olayını hala tam olarak anlayamadım. birine gelen mesajda frame yasak diyor. biri sadece kod olursa sorun olmaz diyor. sonuç ne hala çözemedim

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi 5000 sayfa html :) tek tek adsense kodu yazmaktansa başka bir sayfadan adsense çağırmak daha mantıklı kalıyor ama banlanılırmı banlanılmazmı orasıda mechul kalıyor

B

Baria

Misafir
arkadaşlar reklam çıkmıyor ? neden olabilir sadece 1 adet adsense reklamı cıkıyor ve eminimki o konu hakkında daha fazla reklam veren vardır. 3 banner yerleştirdim 1 tanesi aktif diğerleri bomboş google hizmet reklamı bile çıkmıyor ?

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
demekki bize yaramadı bu iş... hmm 5000 sayfayada kod yerleştirmek akıl kârı iş değil gibi gözüküyor :)

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keyfinabak.com,

en garanti yöntem adsense desteğe mesaj atmak. gerçekten 5000 sayfaya tek tek kod eklemek iş değil.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5