sohbet odaları

adsense ödeme bilgi

E

eFFeCT

arkadaslar benim şubat ayında 85$ , Mart ayında 127 Toplam:212$ oldu.. bildim kadarıyla ödememi Nisan ayının sonunda alıyorum..ama Uyarılarda Ödeme ne zaman alacağım. yazıyor ona tıkladıgımda ödemeniz gelecek ay icin planlanmıs bu aydan sonra 30 gün icerisinde falan gibi bisiyler yazıyo.. bu gibi durumla karsı karsı gelen varmı arkadaslar..bu ayın sonundamı alıcam gelecek ay mayıs amı kalıcak.. yorumlarınızı bekliyorum..

selim61

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
en arka sayfalarda hesap kesimleri var eğer nisan ayı hesabın kesildiyse bu ayın son haftası o kesilen ücreti alırsın.

Cagatay

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
214 Aydır Üye
bu ay alırsın paranı.

senolcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
252 Aydır Üye
Eğer adres doğrulaması için gönderilen pini ve eft doğrulaması için gönderilen doğrulama miktarını girdiysen bu ay sonunda paran hesabında.

E

eFFeCT

gerekli islemleri yaptım

pini eft dogrulamasını falan hepsini hallettim.tskler arkadaslar bilgilendirdiginiz icin...

apostle

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
BendeBilmiyorum
207 Aydır Üye
ödeme geçmişini görüntüle dediğin zaman orda mart ayı kazancın görünmüyor mu eğerki mebla orda görünüyor ve pin hesap doğrulama olaylarını hallettiysen birde bizim gibi işbankası mağduru olmaz isen paranı alırsın bu ay :)

inşllah alırsın
kolay gele

E

eFFeCT

eyvallah

tsk ederim.. kardesim.. ins ama cok az veriyor bu aralar 120 tık 2,24$ iyice sapıttı bunlar.Ya cok talep var yada para bitti :) allah herkezin yardımcısı olsun.. kimseyi magdur etmesin...tskler yorumlar icin arkadaslar..

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.