Kod:
Hesap Etkin Değil
Bu login onaylanmamış bir başvuruya bağlı olduğu için henüz bir AdSense hesabına sahip değil. Başvurunuz hakkında daha fazla bilgi için lütfen başvurunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize gönderdiğimiz mesajı inceleyin.
AdSense anasayfasına geri dön.
E-postada ise
AdSense'e Hoş Geldiniz!
Artık yeni AdSense hesabınıza ve sitenize reklamlar yerleştirmek için ihtiyacınız olan AdSense koduna erişebilirsiniz. Hesabınızı etkinleştirmek ve AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdaki adımları uygulayın. Ya da yeni bir AdSense yayıncısı olarak tüm bilmeniz gerekenleri ayrıntılarıyla öğrenmek için http://www.google.com/adsense/support/as/bin/static.py?page=guide.cs&guide=1045789&sct=app-12156 adresindeki Yeni Başlayanlar Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.
Başvurunuzun kısmi incelemesini tamamladık. Sitenize AdSense kodunu yerleştirmeye başlayabilirsiniz. Mümkün olan en hızlı şekilde Google AdSense'i kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak için, sitenize AdSense kodunu yerleştirmenizden sonra daha ayrıntılı bir inceleme yapacağız. Dört (4) gün iş günü içinde size tamamen onaylanma veya reddedilme durumunuzu bildireceğiz.
Başlangıçta canlı reklamlar yerine, web sayfanızın arka planıyla uyumlu reklam birimi kutusu şeklinde boş reklamlar göreceğinizi lütfen unutmayın. Bunun nedeni, hesabınızın incelenmeye devam ediyor olmasıdır. Siz AdSense kodunu sitenize yerleştirene ve bize reklam isteklerinde bulunana kadar başvurunuzu incelemeyi tamamlayamayız. Tamamen onaylanmanızdan sonra size e-postayla haber vereceğiz ve sitenizde canlı reklamları görmeye başlayacaksınız. Kazanç elde etmeye başlamak için başka bir şey yapmanız gerekmez.
Onaydan sonra bile tüm hesapları politikalarımızla uyumlulukları açısından düzenli olarak incelemekteyiz. Herhangi bir ihlal saptanması durumunda, hesabınız onaylanmayabilir veya sayfalarınıza reklam sunumu durdurulabilir. Herhangi bir noktada reklamları görememeye başlarsanız, AdSense hesabınızda oturum açarak gösteriliyor olabilecek mesajları incelemenizi öneririz.
1. ADIM: Hesabınıza erişin.
................ Devamı varda eklemedim.. Benim ne yapmam gerekiyror???