İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ADSENSE ONAYLATAMAYANLARA MÜJDE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense'i bilmem de yakinda forumdan ban yiyeceksiniz burasi asikar. Kac defa uyardilar, madem o kadar hesap aciyorsunuz da bu musterilerinizden hic mi biri cikip konunun altina: Allah razi olsun harbiden bana aldi. demiyor? Evet garezim var size ve bu isten haksiz yere para kazanmaya calisan herkese...

Neo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ac bana birtane gorelim bakalim ne kadar dogru ne kadar yanlis. En kisa zamanda bekliyorum.

ahmet_16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir sene kadar olmuştur bir adsense hesabı aldım o zamanda belge yüklenen bir site dağıtıyordu yabancıydı gerçektende almıştım ama 2 hafta sonra banlandı 3 hesap açtım 3üde ban yedi adsense ile uğraşmayın artık bence

AdsenseDestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense'i bilmem de yakinda forumdan ban yiyeceksiniz burasi asikar. Kac defa uyardilar, madem o kadar hesap aciyorsunuz da bu musterilerinizden hic mi biri cikip konunun altina: Allah razi olsun harbiden bana aldi. demiyor? Evet garezim var size ve bu isten haksiz yere para kazanmaya calisan herkese...

Biz müşterilerimizle olan irtibatımızı www.nettesinbilisim.net üzerinden yada [email protected] üzerinden yaptığımızdan dolayı ve böyle teşekkürleri ticket bölümünde aldığımızdan buna gerek duymuyoruz... Biziim neler yapıp kimin hakkını yiyip kiminkini yemediğimizi sen bilemezsin. benim ban yeyim yemeyeceğimide bilemezsin. biz yaptığımız işin arkasında duruyoruz hesap açıyoruz diyorsak açıyoruz

ÖNCE HESABI VERİYORUZ SONRA KARŞILIĞINI ALIYORUZ..

ek oalrak milletin işi gücü yokta buraya teşekkür yazsın adam adsensesini alıp işine bakmanın derdinde.. buraya teşekkür yazmış yada yazmamış bunu müşteri okadar önemsemiyor bizde müşterilerimizden böyle bir ricada bulunmuyoruz..

Ac bana birtane gorelim bakalim ne kadar dogru ne kadar yanlis. En kisa zamanda bekliyorum.

yularıda konuda istediğim bilgileri [email protected] a mail at sanada açalım..

Neo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Size kendi bilgilerinizle bir hesap açıp emeğimin karşılığı olarak bunun karşılığında bir miktar ücret alıyorum kesinlikle hesap satışı konusu değildir.

Ha adsense satmisiniz, ha hesap acmak icin ucret almisiniz ikiside ayni kapi. Konuyu tekrar kapatiyorum. Birdaha acilirsa suresiz banliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.