İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense parayı bekletme

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela gunde 15 doalr kazanıyorum ama hesaba odemeyı durdur u sectım ı hesapda 800 dolar oldu o zaman ıstıyorm trınk dıye yollarmı adsense yoksa yıne ayrı ayrı mı veya çok bırıktı dıye odemem ıhtımalı varmı hadı onuda geçtım 800 dolar bırıktı hesap iptalı oldu gelırmı para ???

M

muzikportal

Misafir
Ben hiç para almadım daha. 100$ olunca kendisimi yolluyor? Biraz açıklarsanız güzel olur. Eve check yolluyorlar dimi. Adres bilgilerini kontrol etmek lazım.

F

futbol-tr

Misafir
50 $ olunca adres kontrolü için posta ile pin kodu gönderiyorlar sen o pin kodunu giriyon sonra adresin doğrulanıyor o kodu girmeyince paranı göndermiyorlar sanırım

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dazlakcom belli bir süresi var onun mesela ayın 5inden önce mail at diyorlar. sende mail atıp göndermeyin diyorsun. sık sorulanlar kısmında olması lazım

M

murme

Misafir
ayalarda öle bni secenek var bu arada bana pin kodu gelmedi

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, artık mail atmaya gerek yok.Kontrol panelinden ödemeyi bekleti işaretlemeniz yeterli.
Bu işaretlemeyi ayın 15 inden önce yapmanız gerekiyor...

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben yaptım bırıksın ya 100 doalr gelse nolcak gelsdın şole 1000 dolar felan :D

bleem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bekletmedeyim. korkmayın google'da öyle para yüksek diye geyik yapmazlar. siz 1 yılda bekletseniz o parayı sonucta ayda alanlar war.

bende bu ay bekletmeyi kaldırıcam sanırım 1300$ falan gelecek 2 aylık ödeme. dediğiniz gibi 2 ayda bir adam gibi para alma daha mantıklı...

mesela nisanın parasını gelmesini istiyorum martla beraber. nisan 15 den öncemi yapayım - nisanın sonuna dogrumu acep* google'daki acıklamalarda netlik yok

M

mutewinter

Misafir
futbol-tr' Alıntı:
50 $ olunca adres kontrolü için posta ile pin kodu gönderiyorlar sen o pin kodunu giriyon sonra adresin doğrulanıyor o kodu girmeyince paranı göndermiyorlar sanırım

Böyle bir şey hala var mı? 100$ ı bu ay geçtim, ama 50$ ı geçtikten sonra öyle bir e-posta gelmedi bana???

S

SaveTargetUs

Misafir
banada mail gelmedi 50$ olunca. 05 Nisan 2005 Salı Günü 100$ ı aşmışım. Baktım ev adresim doğru. Tahmininizce ne zaman check gelir.

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Onaylandıktan sonra 15gün içinde geliyor.Seninki nisanda 100$ı aşmış bu ayda kazancağın parayla birlikte mart 25te onaylansa
haziran 10da filan gelir

S

SaveTargetUs

Misafir
Teşekkürler mavilim saol. Diğer sponsorlarda o şekilde gönderir diye tahmin ediyorum. Yaza param olacak demekki.

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SaveTargetUs' Alıntı:
Teşekkürler mavilim saol. Diğer sponsorlarda o şekilde gönderir diye tahmin ediyorum. Yaza param olacak demekki.

Rica ederim bol kazançlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5