İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Raporum ve Sayfa TO Çelişkisi

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
5 Gündür Adsense kullanıyorum. Ancak çelişkiyi düşündüm düşündüm sonuca ulaşamadım.

İlk 2 gün reklamları içeriklerle çok iç içe koydum ve gösterim başına tık (yani sayfa to) biraz haliyle iyi geldi. Ve tbm 0,09$ olarak hesaplandı.
Sonra dedim ne olur ne olmaz şunları azıcık gözden ırak yapayım ve az aşağılara koydum reklamları. Sayfa to düştü oransal olarak ve tbm ise 0,07$a düştü.
Şimdi bu google hem yüksek TO olursa seni incelemeye alırım diyor, hemde to düşünde tbm yi düşürüyor!? Bu nasıl iş arkadaş :deli

Ekli dosyayı görüntüle 6058

Her türlü yoruma ve tartışmaya açığım :)

Not: Hile hurda filan kullandığımı iddia edecek arkadaşlar bunu içlerinden belirtirlerse memnun olurum.

okeybye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
5 Gündür Adsense kullanıyorum. Ancak çelişkiyi düşündüm düşündüm sonuca ulaşamadım.

İlk 2 gün reklamları içeriklerle çok iç içe koydum ve gösterim başına tık (yani sayfa to) biraz haliyle iyi geldi. Ve tbm 0,09$ olarak hesaplandı.
Sonra dedim ne olur ne olmaz şunları azıcık gözden ırak yapayım ve az aşağılara koydum reklamları. Sayfa to düştü oransal olarak ve tbm ise 0,07$a düştü.
Şimdi bu google hem yüksek TO olursa seni incelemeye alırım diyor, hemde to düşünde tbm yi düşürüyor!? Bu nasıl iş arkadaş :deli

Ekli dosyayı görüntüle 6058

Her türlü yoruma ve tartışmaya açığım :)

Not: Hile hurda filan kullandığımı iddia edecek arkadaşlar bunu içlerinden belirtirlerse memnun olurum.

ben sadece siteni merak ettim ya

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar siteyi direk söylemek istemiyorum mazur görün, bu işte eski olanlar sebebini bilirler.
Forumda desteğini aldığım bir iki admin var onların da buraya yazmayacağına eminim.

Ayrıca burada reklam yapmaya çalışmıyorum sadece aklıma takılan bir soru var ve bilen arkadaşların yorumlarını merak ettim.
Herkese teşekkürler şimdiden.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Oranların çok iyi bence. Git 2 rekat şükür namazı kıl.

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oranların çok iyi bence. Git 2 rekat şükür namazı kıl.

Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
İlla forumda çok çok daha iyilerini kazananlar vardır, ben sadece onlarda da aynı durum oluyor mu diye sormak istedim ancak hala cevap bulamadım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.