Sabah bir kere girdim sonra da gitti zaten Neyse açılsın birşeye bakmam lazımdiyadinnet.com' Alıntı:Aynı sorun bende de var. Çalışma var sanırım. arada bir böyle oluyor. açılır birazdan
Bende bekletiyo bekletiyo http://www.google.com/errors/asfe/system_down.html adresine bağlıyor.egemens' Alıntı:birkaç saat önce açılıyordu şuan açılmıyor.
Google AdSense Sayfası geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen, daha sonra tekrar deneyin.
Bu geçici sorundan dolayı özür dileriz.
Dur deme böyle kırk yılın başı kazanclarım azda olsa arttı şimdi verdiği paraları geri alıyormuşzbahadir' Alıntı:Google amca yine bir şeyler karıştırıyor galiba. Adsense ödemeleri bu ay neden kabarık geldi diye kontrol ediyordur.
Sağolasın. +repzbahadir' Alıntı:Şimdi geri geldi.
Az öncede sorunsuz girdim şimdi de.Nasıl bir uyarıki belki birisi senin hesabıa girmeye çalışmıştır google'da güvenlik amaçlı parolayı kısıtlamış olabilir (Sadece düşüncem)advertiser' Alıntı:allah allah adsense şimdi girdim.Şifre yenilemesi istedi.Sizde de var mı böyle bir şey?
tşkler..Pcqopat.Com' Alıntı:Az öncede sorunsuz girdim şimdi de.Nasıl bir uyarıki belki birisi senin hesabıa girmeye çalışmıştır google'da güvenlik amaçlı parolayı kısıtlamış olabilir (Sadece düşüncem)