İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense tavsiyesinden dolayı banlanma

W

wapekiz

Misafir
Benim banlanan bir hesabım üzerinden bir arkadaşıma adsense hesabı aldık o 100 dolar kazanınca bende kazanıyım diye ama benim hesabımı banladılar geçersiz tıklamalardan dolayı aradan bir ay kadar süre geçti şimdi o arkadaşımın hesabını banlamışlar ama o hesapta kesinlike geçersiz tıklama yapılmadı böyle bir banlama yapabilirler mi

yoladıkları mail

Merhaba xxxxx xxx ,

AdSense hesabınızın önceden geçersiz tıklama etkinliği yüzünden
durdurulmuş bir hesapla alakalı olduğu bulundu, bu yüzden hesabınızı
durdurduk. Geçersiz tıklama etkinliği üzerine hesabı durdurulan
yayımcıların AdSense'e katılmalarında izin verilmez, ve AdSense'den
ödeme alamazlar. Hesabınızdaki kazanç etkilenen reklamverenlere uygun
şekilde geri ödenecektir.

Program Şartlar ve Koşullarında belirtildiği üzere, Google herhangi bir
yayımcının katılımını sona erdirme hakkını saklı tutar.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

W

wapekiz

Misafir
ben o kişinin yönetim paneline giriyordum burdan mı anladılar
isim farklı adres farklı her şey farklı nasıl oluyor bu iş iki hesabın birbiriyle bağlantısı kuruyorlar.

W

wapekiz

Misafir
o zaman ben hiç bir zaman bu ip den google adsense hesabına sahip olamam öyle mi ?

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wapekiz;isim farklı,adres farklı diyorsun ama karşındaki google hatırlatmak isterim.Böyle ufak şeyleride anlayamıyorsa kepenkleri çekip gitsinler.Geçmiş olsun diyeyim olur böyle şeyler yeni bir hesap açarak devam et ve daha dikkatli ol,bunların hepsi bir tecrübedir :)

E

echo

Misafir
evet yeni hesap açarken sakın aynı pc yi kulla açtıktan sonrada asla o pc den girme yoksa gene bi ilişkiğiniz bulunabilir

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wapekiz' Alıntı:
ben o kişinin yönetim paneline giriyordum burdan mı anladılar
isim farklı adres farklı her şey farklı nasıl oluyor bu iş iki hesabın birbiriyle bağlantısı kuruyorlar.

Aynı makinadan iki farklı hesaba girme sıklığınız neydi. (Günlük ikisine de bağlanıyor muydunuz)

eğer bu sıklıkta yada daha seyrek bağlanıyor idiyseniz Bu banlanana kadar böyle devam etti mi?

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
echo' Alıntı:
evet yeni hesap açarken sakın aynı pc yi kulla açtıktan sonrada asla o pc den girme yoksa gene bi ilişkiğiniz bulunabilir
yok daha neler... öle bişe yok yaa..

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zannedersem cokielerden anlasılıyor bu konu cokılerı kontrol edıyorlardır sıl cokıe lerı bıdaha dene tekrar banlanırsan reset cek wındowsa bıdaha bulamazlar kesınlıkle

W

wapekiz

Misafir
TRinsanRehberi' Alıntı:
Aynı makinadan iki farklı hesaba girme sıklığınız neydi. (Günlük ikisine de bağlanıyor muydunuz)

eğer bu sıklıkta yada daha seyrek bağlanıyor idiyseniz Bu banlanana kadar böyle devam etti mi?

aşağı yukarı her gün girerdim iki hesabada bu devamlı böyle oldu ben banlandıktan sonra diğer hesaba da giriyordum.

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mac adresini alıyorlardır çünkü hiç değişmiyor. İp ye cookiye falan bakmıyordur. Baksa bile yeterli değildir bence.

maniax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
browser üzerinden mac adresini alma şansları yok ancak; cookie ya da ip üzerinden tespit edebilirler. b

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu adamlar geçersiz tıklama yüzünden diye hesabı nasıl kapatıyorlar. Madem hangi Pc'den bunu biliyorlar, o zaman onu geçersiz tıklama diye saysınlar, adame büyük ihtimal kendi yapmamıştır onu çekemeyen biri yapmıştır ama nasıl bunu kapatıyorlar anlamış değilim. Google bunları perk tabi ki ayırt edebiliyor. Niye böyle olmuş ben anlamadım. Geçersiz tıklama değil de sanırım uygunsuz bir şekilde Adsense kullanımındandır o kapama.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5