İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense ve adbrite ayni sitede ama farkli sayfalarda ???

W

www_sozluk_net

Misafir
Adsense ve Adbrite ayni sitenin farkli sayfalarinda kullanilabilirmi bilen arkadaslar varmi acaba.

bir kac yerde gordum de bu sekilde dogrumu ama bilemiyorum ?

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kullanılır tabi, google sadece adhearus'un reklamlarına karşı çıkıyor. adbrite ile herhangi bir sorunu yok

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Bildiğime göre yasak arkadaşlar. iyinet admini o zaman neden kaldırdı google reklamlarını? Yasak diye kaldırdı :)

T

tahtakale

Misafir
yasak diye kaldırmadı, birileri yasak olması lazım dedi ama ortaya tam bir sonuç çıkmadı.
O da tedbir olarak kaldırdı.

H

hibrahim

Misafir
yasak değil arkadaşlar adbrite içeriğe göre reklam sunmuyor!!! google içeriğe göre reklam sunan servisleri yasakladı.. adhearus olsa doğruydu o da bi bakıma sayfadaki kelimlere göre reklam çıkartıyordu ancak adbrite öyle birşey yok!!
KISACASI YASAK DEGIL kullanabilirsiniz..

W

www_sozluk_net

Misafir
bunu google ye ve adbrite ye sormak gerek. eger kullaniliyorsa iyi olur :)

H

hibrahim

Misafir
kullan ya ben birlikte kullanmaya başladıktan sonra 2 tane çek aldım google dan adbrite ı bkeliyoruz..

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tahtakale' Alıntı:
yasak diye kaldırmadı, birileri yasak olması lazım dedi ama ortaya tam bir sonuç çıkmadı.
O da tedbir olarak kaldırdı.

ben demiştim :) zaten google pek kazandırmıyormuş. onun için kaldırdı iyinetadmin...

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
anladığım kadarı ile bu adbrite yukarıdaki adsense benzeri reklamlar

ikisini aynı anda koyabilir miyiz sayfaya?

yanyana , alt alta ?

nereden alablirim bu adbrite üyeliğini ?
hangisi daha çok kazandırır ?
para ödeme şekli nasıl ?

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar adbirte'nin sayfasında bir açıklama var kendilerinin:
Google
Wednesday, March 30, 2005, 04:26 AM ET
Frequently asked question: I'm a publisher. Can I use AdBrite and Google AdSense on the same page?

Answer: We're okay with it. We believe you should have the right to control your own site, so AdBrite has no exclusivity requirements. As for Google's stance, lot's of publishers use AdBrite and AdSense on the same page, and so far we haven't seen any problems arise.

kısaca sorun yok diyolar :)

emin olmak isteyenler: http://www.adbrite.com/mb/blog.php adresine bakabilirler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5