İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense ve hit

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum günlük 30 bin ile 50 bin arası tekil 100 bin ortalama günlük çogul aylık 3 ile 5 milyon sayfa gösterimi olan bir site sizce ne kadar kazanır türkce veya ingilizce olarak bu kazanacagı orantı degişirmi

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
standart hsap yaparsak sitenin yapısına göre değişir.iyineti ele alalım forumdaki reklam mutlaka ilgi çekiyor ben olaşırken önüme atlıyorlar ve reklamın linkinden bende merak uyandıran şeyler oluyor ve merak ettiğime bakıyorum,forumda tıklama fazla olur diye düşünüyorum,ama normal bir site ele alalım, ilk olarak yabancı site diyelim içeriğe göre de farkettiğinden en iyi host veya seo yu ele alalım,aylık gösterimi 4 milyon sayarsak en az % 1-2 arası tıklama olur .buda 40-80 bin arası bir tıklam yapabilir bunuda en az 5 centle çarparsak ayda 40.000x5=2000$ veya 80.000X5=4000$ bunlar tabii mantıksal ama ,ben tıklamayı yüksek tuttum,tıklama ücretini ise düşük buda ortalama bir değer verebilir,benim tesbitim 3-4 bin arası kazanabilir,bu içeriğe ve sitenin yapısına reklamların konumuna göre değişir.

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin konusuna gorede degisir. bir web master wen hosting sitesi o hitlerle mukemmel kazanir, ama baska konudaki bir site yarisini bile kazanamayabilir.

ingilizce turkce olmasida cok farkettirir.

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar benim bir projem var şu anda script üzerinde çalışıyorum sanırım yılbaşından sonra ancak faliyete gecer tabi bir anda bu hite ulaşmak mümkün degil ama herhalde bir iki senelik periyotta bunu başarırım diye düşünüyorum sitem ana hatlarıyla ingilizce olacak ama farey' le üzerine geldiginde türkce açıklama gelecek ben bir downloand sitesi düşünüyorum tabi sizlerinde fikirlerine açıgım size birde örnek vermem gerekirse hit konusunda www.inndir.com diyebilirim

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google yabancı içerikli sitelere daha çok ödüyor reklamlar ingilizce olduğundan türkçede de iyi ödiyenler var ama çok az. Yabancıların tamamı iyi ödüyo nerdeyse. Ondan yabancı site yapmak çok daha karlı tabi google a göre site yapmak akıl kârımı sana kalmış

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Google yabancı içerikli sitelere daha çok ödüyor reklamlar ingilizce olduğundan türkçede de iyi ödiyenler var ama çok az. Yabancıların tamamı iyi ödüyo nerdeyse. Ondan yabancı site yapmak çok daha karlı tabi google a göre site yapmak akıl kârımı sana kalmış
mail oku para kazan siteleriyle günlerini boşa harcayan , spedia reklamları ile bilgisayarına kafa yedirtip 0.00001 cent kazanmak için günlerce kasan yüzlerce Türk genci google'a göre site hazırlayıp , zekalarını kullanıp güzel güzel para kazanabilirler. çok da akıllıca olur bence.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

-