İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense ve türkçe siteler

G

guajira

Misafir
adsense welcomes turkey başlığını görünce google sitesine bi uğradım.
https://www.google.com/adsense/faq#eligibility4 adresinde desteklenen site dilleri
Danca İtalyanca
Felemenkçe Japonca
İngilizce Norveççe
Fince Portekizce
Fransızca İspanyolca
Almanca İsveççe

türkçe yok. tamam google adsense açıklamaları türkçeye dönmüş ama türkçe siteler kabul edilir diye bişi görmedim. bu işin detaylarını bilen biri varsa, benim teorimi çürütsün lütfen. (inanın buna bende çok sevinirim:))

Z

zeynelkoc

Misafir
Üyelik formunda site diliniz bölümünde artık TÜRKÇE var yani artık destekliyor

H

hibrahim

Misafir
4. Are non-English websites eligible for Google AdSense?
Yes. Google AdSense supports publishers in several different languages. Applications for participation in the program can be for sites with content primarily in:

Danish Italian Dutch Japanese English Norwegian Finnish Portuguese French Spanish German Swedish Chinese (simplified) Korean Polish Turkish You can select your site's primary language during the application process. If you're approved, AdSense will serve relevant ads to your pages in the appropriate language, even if your site contains multiple supported languages

türkçesini yazmama gerek yok sanırım...

G

guajira

Misafir
teşekkür ettim

Türkçesine Gerek Yok Mesaj Alinmiştir. Vatana Millete Hayirli Uğurlu Olsun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.