Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adsense wordpress le yapılan siteyi geçmi onlaylar?
arkadaşım değişiyor yani onaylama aşamasına bakarsan ben bir başvuru yapmışım geçen sene hala bekliyorum ama bir sitem için başvuru yaptım 3 gun içerisinde aktif oldu değişiyor yani şans meselesi
sans işimi tam ona emin olamıyorum asp net ile yaptığım siteye iki saat sonra cevap geldi o yüzden 3 hafta beklemek biraz canımı sıktı yani neyse beklemeye devam
adsense'in sitenin kodlanmasıyla hiç bir alakası yok direk içeriğe bakıyorlar
2 saatte onaylatmak istiyorsan seznam sitesinden email al o email ile başvur en geç 4 saat sonra onaylarlar siteyi ( içerik önemli )
peki wordpress sayfalamız ile adsense'ye başvurduk diyelim. adsenseye özel özel bir alan mı yapacağız yoksa google kafasına göre bir yeremi yerleştiriyor nasıl oluyor bu işlem anlatabilecek ?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5