İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Yardım Çıldırıcam !

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba Arkadaşlar,

Yaw bu adsense den nasıl kazanıyoruz ya bi anlatın benim çok düşük kazancım . günde 1 $ neredeyse..

Bu keyword dediğiniz ne anlayamıyorum! ben nasıl çok kazanacam bu sistemden!!!

Bana şöyle detaylı anlatana minnettar olacam!!!

Sitem www.geyikoloji.com
Tekil : 3500-4000
Çoğul : 12000-15000

hitim mevcut ve ben google dan günde 1 $ bile kazanamıyorum bazen şu işin ayrıntısını anlatın nolur ????

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sebep reklamının yeri bence onu alttan alıp üste koy. altta kimse göremezki onu tıklasın. keyword'lere senin yapabileceğin birşey yok google sayfa içeriğine göre çıkarıyor reklamları. tıklama oranın kaç?

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
günlük kaç tik aliyorsun? buna göre sana çeşitli taktikler verelim. :)

çünkü tiklama sayisi az ise farkli taktik, tiklama fazla kazanc az ise farkli taktik uygulanir ..

M

malatyasporlu

Misafir
hayır google tık ortlaması 1.5 ila 3 cent arasında Türkçe siteler için yani bu hesaba göre günde 30 dan fazla tıklattırıyorsun.. Türkçe siten varsa Googladan bişey bekleme...

ingilizce keyword hazırla tıklattır.. .

M

malatyasporlu

Misafir
SiteRehber.com' Alıntı:
günlük kaç tik aliyorsun? buna göre sana çeşitli taktikler verelim. :)

çünkü tiklama sayisi az ise farkli taktik, tiklama fazla kazanc az ise farkli taktik uygulanir ..

bana ver abi :) tıklama sayısı ortalama 5 :)

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu' Alıntı:
bana ver abi :) tıklama sayısı ortalama 5 :)

malatyasporlu, surekli "turkce siteler adsenseden bisey beklemesin" diyip duruyosun, 5 tik a ne bekliyosunki :) en cok 0,25-0,50 arasi getirir bir gunde :) siteyi kapat daha iyi..

taktik alabilmen icin gunluk 100 tik alman gerek, veya 1500+ tekil ziyaretci ..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence de adsense nin yerini degistir. Rengini degistir, tiklama oranlari articakmi. Adsensenin bir suru degisik boyutu var. Kucuklerini sayfanin ortasina filan yerlestir, arka planda ayni olsun. Bir sayfaya uc tane yerlestirebiliyorsun.
Turkce siteler adsense de az kazandirabilir. Senin site gerci ingilizce olsada az kazandirir (tiklama basina). Cunku sitenin konusu eglence, komik vs. Bunlarada oyle pahali reklam veren olmayacagi icin adsense dusuk kalir.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sevgili ali (bilmem hatirlar misin beni),

* adsense kodlarini ust taraftara yasiman daha faydali olur. cikan reklamlar iyi gorunuyor, genelde yesil kart reklamlari var ve halkimiz buna gayet ilgilidir :)
* belki daha dikkat cekici bir renk te kullanabilirsin.

Kolay gelsin.

M

malatyasporlu

Misafir
SiteRehber.com' Alıntı:
malatyasporlu, surekli "turkce siteler adsenseden bisey beklemesin" diyip duruyosun, 5 tik a ne bekliyosunki :) en cok 0,25-0,50 arasi getirir bir gunde :) siteyi kapat daha iyi..

taktik alabilmen icin gunluk 100 tik alman gerek, veya 1500+ tekil ziyaretci ..

şimdi mesela günde 2 tık gönderiyorum diye 1 cent veriyor eğer günde 100 tık gönderseydim tık başı 50 cent mi verecekti bunumu demek istedin acaba ???

bu arada sifresiz.com da yayınlamak istiyorum ama korkuyorum hesabı mesabı silerler diye tekili 1700 civarı bugün aşırı reklam var diye almamışlardı şimdi reklamları kaldırdım mail atsam en az 2 ay sonra cevap gelecek :)

ofofofof ! :)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
malatyasporlu' Alıntı:
şimdi mesela günde 2 tık gönderiyorum diye 1 cent veriyor eğer günde 100 tık gönderseydim tık başı 50 cent mi verecekti bunumu demek istedin acaba ???
bu arada sifresiz.com da yayınlamak istiyorum ama korkuyorum hesabı mesabı silerler diye tekili 1700 civarı bugün aşırı reklam var diye almamışlardı şimdi reklamları kaldırdım mail atsam en az 2 ay sonra cevap gelecek :)
Bence sifresiz.com'ada ekle reklamları. Nede olsa önce mail atıyorlarmıs oradan kaldırın diye..
Valla beni kabul etsin Turkmankenler.com'da yayınlamazsam Noooliyim :)

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu' Alıntı:

Hayir Bunu demek istemedim.. 3-5 tikla ne bekliyosunki dedim

malatyasporlu' Alıntı:

şifresiz.com daha önce reddedildiyse zaten kodlari koysan dahi reklam cikmaz o adreste. düzenlemeyi yaptiktan sonra mail at, en fazla 1 hafta sonra cevap gelir heralde..

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alla alla

arkadaşlar

tıklama sayısı 20-30 arası değişiyor ! bunu nasıl artırıcam!!!!

Tıklama oranlarını sormuşsunuz...

Bide şu keyword olayı ne belirtirseniz sevinirim :)

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aliunalcik' Alıntı:
arkadaşlar

tıklama sayısı 20-30 arası değişiyor ! bunu nasıl artırıcam!!!!

Tıklama oranlarını sormuşsunuz...

Bide şu keyword olayı ne belirtirseniz sevinirim :)

3500-4000 tekil hit için 20-30 tik çok az. Tıklama oranini arttirman için Reklam yerini, rengini boyutlarini felan değiştirmen gerek..

Ayrıca sen bu siteyle mi başvurup kabul edildin adsenseye?? dikkat et her an atılabilirsin.. Adsense bu gibi seylere katiyen karşi.. <font color="#006DA8" face="Times New Roman" style="font-size: 1pt"> anladin heralde?

Denenmiş bir tecrübedir haberin olsun...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.