İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Yardım!!

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba,

bu adsense de anlayamadığım bir nokta var. Büyük reklam koyduğumuzda daha çok mu kazanıyoruz ???

Benim günlük gösterimden kazanç miktarım 0.25-0.39 arası bu normal mi 468x60 reklamını yayınlıyorum... ( Gösterim Günlük ortalama : 15000-18000)

Veya daha çok kazanmak için ne yapmalıyım ????

cevaplarsanız sevinirim :)

www.geyikoloji.com

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konu çok karışık msn varsa ekle beni konuşalım

U

ulukislali

Misafir
Mantiken, büyük reklam koydugunuzda daha cok sitenize gelenlerin dikkatini cekecektir ve daha cok kisi tiklayacaktir. Dolayisiyle daha cok kazanabileceksinizdir.
.........................
www.berin.de

B

besiktaslim

Misafir
dün 4.924 gösterime 23 click USD 1,77 atmış bana

bugün şimdilik geriden takip ettiği için 1134 gösterime 0 click 0$ belli olmuyor

he ikiside pek farklı değil ama sitede ben kendi taktiklerimi geliştirdim yeni sitelerede bunu ayarladımmı tamamdır

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
clicklerinizi yazmamanız gerek bence yazmayın ajanlar olabilir :rolleyes:

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet click oranini yazsaniz daha iyi olur, misal yuzde 1 filan gibi ki bu cok normal bir deger

U

ulukislali

Misafir
Insanlarin sadece linkleri dolasmasi saniyorum cok az kazandiriyor. Ama o linklerdeki bir yere üye olurlarsa ya da bir datei, bir program v.s. indirirlerse kazanma orani oldukca daha artiyor.
..................
www.berin.de

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
geçiş oranı

ben google/adsense dan reklam yayınlamaya başlayalı 10 gün oldu ve tıklamayla geçiş oranım ortalaması 3.2%. Ama malesef günlük sayfa gösterimim 500 civarı. inşallah bu sayıyı arttırmayı başarırsam google dan umutluyum birşeyler kazanmak adına.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Masallah. Bizim oran 3.2 olsa heralde calismama gerek kalmazdi. Yine de sukur diyelim :>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

-