İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense'de kendi bannerını tıklamak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Google Adsense'de kendi bannerını birden çok kez tıklarsan sorun teşkil eder mi ? Google tarafından herhangi bir uyarı veya iptal söz konusu olur mu ?

E

echo

Misafir
etmezmi banlanırsın sakın tıklama kendi bannerına

hele adsense hesabına girdiğin bilgisayardan tıklarsan kesin kes yersin banı

ama yanlışlıkla felan tıklarsan bişe olmaz. zaten googleda saymıyor onları
:)

A

aaksoy

Misafir
bide şöyle bişi var diyelim ben int cafeye gittim işte 3-4 gün aralar ile
gittiğimde tıkladım filan beni nasıl atarlar? işte gene attılar...

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sepulchral' Alıntı:
Google Adsense'de kendi bannerını birden çok kez tıklarsan sorun teşkil eder mi ? Google tarafından herhangi bir uyarı veya iptal söz konusu olur mu ?

soruya bak, allah akıl fikir versin sana, yok bi de bi şey demeyecekti hatta sana ödül verecekti, zaten adsense olayını senin gibi canı sıkılanlar oturduğu yerden paso tıklasın da bende bana reklam verenlerin paralarının çalınmasına yardımcı olayım diye açtı

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaş heralde sorun teşkil eder mi derken yanlışlıkla 10 kere tıklarsam(zaten para almayacağım ama acaba yanlışlıkla bastığım için kızar mı gibisinden sormuştur) sorun olur mu demek istedi.Ben kendi siteme eklediğim reklama tıklayamaz mıyım gerçekten? Para almak için değil.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
the_alorak' Alıntı:
heralde sorun teşkil eder mi derken yanlışlıkla 10 kere tıklarsam(zaten para almayacağım ama acaba yanlışlıkla bastığım için kızar mı gibisinden sormuştur) sorun olur mu demek istedi.Ben kendi siteme eklediğim reklama tıklayamaz mıyım gerçekten? Para almak için değil.

bu forumda olsun başka forumlarda olsun, hile yapmak çok doğal bir davranışmış gibi soru soranlar olduğu için bu tarz sorulara acaip bir kıllığım var, durum dediğin gibiyse "sepulchral" sormak istediği konu hakkındaki cümleleri yanlış seçmiş, eğer öyleyse söylediklerim için şahsından özür dilerim.

şimdi hemşo (ben de Bartınlıyım ;)
dediğin olayı birazcık düşün, google ın başında olsan milletin kendi reklamlarına iyi veya kötü niyetle tıklamasına izin verirmiydin? vermezdin tabi ki, sen tıklayınca sana para verecek, bu parayı kimden alacak: reklamverenden. peki sen reklam veren olsan senden paso para alsalar ve sana sonucunda müşteri dönmese sen reklamı kesermiydin, tabi ki keserdin. peki bu durum kime zarar verir :
1- Reklamverene
2-google a
3-Adsense yayıncılarına (reklam veren sayısı düşerse, click başına verilen ücretlerde düşer)

ama asıl sormak istediğiniz soru şu anladığım kadarıyla: kendi sitemde ilgimi çeken bir reklam gördüm, tıklayabilirmiyim: HAYIR,
peki napacaksın ya, allta görünen url e bakıp aynısını elle adres çubuğuna gireceksin ya da,
https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=10005&topic=16
adresinden adsense preview tool u indirip kuracaksın, kurduktan sonra kendi sayfanda ilgini çeken bir reklam gördün diyelim, sayfanın herhangi bir yerinde sağ tıklayıp - Adsense Preview tool- u seçip gelen pencereden tıklayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5