Gökhanın dediği bakış açısı o şekilde olunca doğru bir sonuç veriyor.
Ancak yapmış olduğu karşılaştırmaya kendimce bir bakış açısı geliştirdim...
Dün pazardan 4 kilo elma aldım. Birde içine pazarcı yanlışlıkla bir armut koymuş.
Elma yicem ama en güzel olanını bulmak istiyorum.
Armutu ayırdım. Elmalaları tek tek çıkardım ve armut ile karşılaştırdım. En güzel elmayı bu şekilde bulmayı düşünüdüm. Bu arada armutu hiç sevmediğimi bilmenizi isterim. Bu karşılaştırma sonucunda tüm elmalar benim için güzel çıktı. Şaşırdım. Peki ben en güzel elmayı nasıl bulacaktım. Çünkü güzel olan sadece bir tanedir. Yaptığım hatayı geç de olsa anladım. Elma ile armutu bu şekilde karşılaştırarak en güzel elmayı bulamazdım. Sonunda doğru yolu bulmuştum. Tüm elmaları tek tek aralarında karşılaştırdım ve aradığım güzel elmayı buldum. Afiyetle yedim.
Bence özgün içerik ile tüm koşullar değerlendirildiğinde
daha çok kazanılıyor.
Ayrıca şunuda düşünmek gerekmez mi. Çalıntı içerik ile oluşturulan sayfalar ile gelen ziyaretçi ya daha önce aynı içerik ile karşılaştıysa ki bu büyük bir ihtimal. Bu ziyaretçi size ne sunabilir ve sizin sitenize girerken beslediği umudu girer girmez yitirimiş olmaz mı ?
zaten profosyonel birisi iseniz, zamanınız varsa, yeterli bilgiye ve birikime sahip iseniz ve tabiki piyasada iyi işler yapmayı ve bunun sonucunda da faydalı, kalıcı olmayı planlıyorsanız zaten olabildiğince bu içeriklerden kaçınmaz mısınız