Aynen öyle.Daha demin www.world-hotelss.org sitesine baktım 00.00 olmadı aynı gündeyiz sadece ben girmişim siteye.Hit yok birde utanmadan sayaç koymuşhaha
güzel fikir hemen deniyorumölü taklidi yapın![]()
Sayaç mı? http://whos.amung.us/stats/8456md21ytwd/ bunu diyosan bu sadece online olanları gösteriyor.
Ve bu arkadaş herhangi bir formül vereceğini söylemedi bana. Bir çok kişinin bildiği gibi bazı ingilizce kelimeler gerçekten çok iyi kazandırıyor, işte bu tür siteleri hazır olarak bize teslim ediyormuş anladığım kadarıyla. Yani ortada bi kandırmaca falan yok.
Yalnız, ne kadar güvenirsiniz henüz yeni olan bu arkadaşa orasını bilemem, o sizin sorununuz..
Ya @eif akıl izan ürünü mü ki sence ispat bekliyorsun.?Altın yumurtlayan doğurgan tavuğun var, sen altın yumurtanın gelirini geçip tavuk satmadan medet umacaksın, mümkün mü.?
Ekleme:
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.