İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense'den aysonu maili alan varmı?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense'de hesabi 100$'ı geçip de parası gönderilecek olan arkadaş var mı? (gönderilecekten kastım e-mail aldımı google'dan) ya da ne zaman alacağız bilen var mı? şimdiden teşekkürler.

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google email filan gonderimiyor. Hesabinda "paymet history" kismina bakarak ogreniliyor.
"Payment Approved: Check Number: ******, Check Date: Oct 21, 2004" bu yaziryorsa cekin gonderilmis yada hemen gonderilecek demek.

Her ay bir onceki ayin toplami aliniyor. Yani hemen 100 dolari gecince odeme yok. Mesela ekimdeki toplam kazancin 100 dolari gecti, onun parasini kasimin ortalari civarinda onaylayip gonderiyorlar.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sagol bilgiler için, hesapta 100$'ı geçince email göndereceğiz yazıyor da ondan sordum. Acaba faklı muamele mi yapıyorlar diye:)

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Vallahi ben almadim, bekliyorum halen arada bir girip odeme gecmisi sayfasina bakiyorum fakat halen degisen birsey yok. Ya sabir.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Gecen ay 6'sinda onaylanmisti, sanirim bu ay Turkce hizmet vermeye basladigi icin yogunluk ve gecikme olacak....
Daha paraciklar gelecek googlestore'dan alisveris yapilacak, di mi? google'dan kazanip google'a verelim :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense den kazanip addwordsa yatiralim paralari:)

sahi adsenseden kazandigimizin bir kismini addwordste kullanamazmiyiz , direkt online olarak??
bilen varmi

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaslar payment history kısmında gözüktü rakamlar.. sanırım artık onaylandı, çekinizi gönderdik demelerini bekleyeceğiz öyle mi?

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aşağıda gösterilen 'Ödeme Onaylandı' gününden 2-10 gün sonra ödemeler size postalanacaktır.

deniliyor üstte muhtemelen öyle olucaktır.

İyi çalışmalar..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ekimin adsense cekini aldim, bankaya bile yatirdim.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hotweb ne zaman onayladılar da aldın çeki yaw ekim ayında kazandığın parayı kasımının ortalarına doğru onaylamıyolar mı? türkiyede değilsen soruyu geri alıyorum :)

İyi çalışmalar..

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Payments will be mailed to you 2-10 days after the 'Payment Approved' date shown below.

ayin 8 inde onaylanan 2 yada 10 gun sonra diyor

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir ark için soruyorum daha biz o pozisyona gelemedikte.. :)

Kazançlar Krediler [?] Ödemeler [?] Ödemeler

Kazançlar bölümünde toplam dolar gözüküyormuş diğer krediler, ödemeler bölümlerindeki table'ın altı boşmuş bu ödeme onaylandı mı demek yoksa hala beklemede mi?

İyi çalışmalar..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Majestic' Alıntı:
hotweb ne zaman onayladılar da aldın çeki yaw ekim ayında kazandığın parayı kasımının ortalarına doğru onaylamıyolar mı? türkiyede değilsen soruyu geri alıyorum :)

İyi çalışmalar..

Turkiye de degilim. Ama her ay degisik oluyor bu onaylama bazen ay basi bazen ortalari bazen sonlarina dogru.

hangi banka kabul ediyor google çeklerini ? sen hangi bankaya yatırdın

Turkiyede Yapi Kredide bozdurdum bir iki kere. Hic bir sorun olmadan. Bizim bir akraba orda guvenlik gorevlisi belkide ondandir :)

O

OZN

Misafir
Majestic' Alıntı:
Bir ark için soruyorum daha biz o pozisyona gelemedikte.. :)

Kazançlar Krediler [?] Ödemeler [?] Ödemeler

Kazançlar bölümünde toplam dolar gözüküyormuş diğer krediler, ödemeler bölümlerindeki table'ın altı boşmuş bu ödeme onaylandı mı demek yoksa hala beklemede mi?

İyi çalışmalar..

bu bende de var. bu konuyu çok merak ediyorum ??

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.