İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense'den nasıl para kazanılır öğrenelim

R

rektum

Misafir
GreeNEyeS' Alıntı:
Yakinda ekranimizdan cikip elimizi tutup zorla tiklatacaklar daha neler gorecez :) Google gorurse BanSpora transfer eder o zaman gorur Galatasarayi :)

Gerekli ihbar yapıldı.....

R

rektum

Misafir
captainzap' Alıntı:
valla biride bana anlatsa şu gogıl olayını iyi olur 100binden fazla ziyaretçi geliyor bi ayda ortalama ama 1 ayda anca 4-5 $ yapabiliyorum

İsterse 1.000.000 ziyaretçi girsin, reklama tıklamadıktan sonra hikaye....

C

chemeng

Misafir
google adsense kuralları der ki; ziyaretçiyi tıklamaya teşvik edemezsiniz. bu da 9 kusurlu hareketten birisidir ve penaltı verilmelidir... :p

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bunu yapan velet falan degil.yüksek ihtimal abisidir.Sayfa zaten arama motorlarında çıkmıyor
http://66.249.93.104/search?sourcei...en&q=cache:http://afnh.sitemynet.com/gsfb.htm

bu adam irc gibi yerlerden reklam yapıp siteye giren insanlara tıklatma peşinde.
ama bilmedigi şey gösterim sayısı kadar tıklama olacağından bir süre sonra bansporlu olacağı :D
bir süre öncede pakistan depremzedeler için tıklatma kampanyası yapanlar vardı.

R

rektum

Misafir
yoktur' Alıntı:

Valla yazık ya bu insanları bu hale getiren Kapitalist sistemin yıkılması lazım...

KaPPaDoX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu siteyi yapan kişi Aç kalmaz :D
Şahsen bir site zincirim olsa bunu işe alırdım :)

C

chemeng

Misafir
yoktur' Alıntı:
Bunu yapan velet falan degil.yüksek ihtimal abisidir.Sayfa zaten arama motorlarında çıkmıyor
http://66.249.93.104/search?sourcei...en&q=cache:http://afnh.sitemynet.com/gsfb.htm

bu adam irc gibi yerlerden reklam yapıp siteye giren insanlara tıklatma peşinde.
ama bilmedigi şey gösterim sayısı kadar tıklama olacağından bir süre sonra bansporlu olacağı :D

evet yoktur, sayfada yazmış zaten işi velet değil abisi yapıyor. yani herşey veledin abisinin başının altından çıkıyor... :p

N

n0kta

Misafir
Fenerliler kesin dalmşlardır... 2 milyon+1 taraftar daha olsa fena mı olur :d

M

murme

Misafir
captainzap' Alıntı:
valla biride bana anlatsa şu gogıl olayını iyi olur 100binden fazla ziyaretçi geliyor bi ayda ortalama ama 1 ayda anca 4-5 $ yapabiliyorum

100.000 ziyaretci geliomuş arkadaşlar :D 5$ kazaniyomuş cok komik gerçekten

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
captainzap günlük 100 bin ziyaretçi gelen sitenin(100 bin tekil hiti) adresini verebilir misin,bizde bakalım?İnanmadığımdan değil ama 100 bin tekil siteyi görmek istiyorum,neden tıklanmıyor bende merak ettim :)

G

guajira

Misafir
TReX' Alıntı:
captainzap günlük 100 bin ziyaretçi gelen sitenin(100 bin tekil hiti) adresini verebilir misin,bizde bakalım?İnanmadığımdan değil ama 100 bin tekil siteyi görmek istiyorum,neden tıklanmıyor bende merak ettim :)

TReX bi daha oku istersen. Günlük değil aylık 100.000 hit.

captainzap' Alıntı:

O

osman1971

Misafir
Ayda 100 bin kişide cok buyuk rakam allah herkezi nasip etsin valla darisi bizlerinde başina

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok şimdi oldu.Genelde hep günlük tekil yazılır ya :) .O yüzden yanlış anladım.Sorry

M

MkNet

Misafir
100.00 tekil zıyaretcısı olan bır ınsan google reklamına aslında pek ıhtıyac duymamalı.

bana 100.000 tekıllık o bahsedılen sıteyı verın sıze aylık 3 mılyar getırı ıle gerı vereyım.

Sitenıze verecegınız reklamlarla sadece cok ıı bı gelır elde edersınız tabi çeşitli adsense eklemelerı ıle bunu rahat saglarsanız

en kotu ıhtımal hıcbırını bılmıyorsan

100.000 tekıllı bır sıteye 30 gunde her gun sadece 1 saat forex hılesı yap her gun 100 dolardan ayda 3 mılyar.

ayrıca arkadaşımız ''AYLIK 100.000 GİRİŞ OLDUGUNU SOYLUYOR.

Olsun günlük 3,333 hit yapar ortalama gunluk bu hitlede yukarıda yazdıklarımı deneyıp uygulayabılırsınız

ayrıca ne bıleyım.

İlk aşamalarda googleden kazandıgımız paralar ıle Bence reklam vermelıyız.Hıtı buyutlemlıyız.sonra bu döngu olur ve daha cok para kazanılır zaten.

kolay gelsın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5