İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsenseden yeni mail aldım

W

wow_cek

Misafir
Google AdSense™

Hello,

We've introduced some new features to your AdSense account - read on for more information.
Search AdSense Support

The AdSense FAQ has a whole new look! We've made it easier to use by adding a search feature and an improved layout, and we continually work to add answers to more of your questions. Take some time to read through it, and be sure to let us know what you think by using the new contact form.

Invite a Friend!

Has AdSense worked well for you? Let your friends in on this simple way to monetize your web pages by clicking the Invite a Friend link within your publisher account.

Contact Us

We're always interested in hearing your comments and suggestions. Use our contact form to ask us a question or to let us know how we're doing.

Thanks for being a part of Google AdSense.

Sincerely,

The Google AdSense Team

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet bende aldim pek bir yenilik gozukmuyor arkadaş invitedan başka onunda bize ne katkisi olucakmiş anlamiş degilim tam tercume edebilen varsa bi el atsin bir zahmet

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1) sık sorulan sorular kısmına arama özelliği koymuşlar, buna ilave olarak bizden gelecek olan yeni sorulara cevap vermeye hazırlarmış.
2) gmailde de bulunan arkadaş davet etme özelliğini adsense'e de koymuşlar.. (bana göre bu önemli bir özellik, demekki çok webmaster olması onların gözünü korkutmuyor) (büyük başın belası büyük olur gibisinden)
3) şikayetlerinizi ve önerilerinizi bekliyorlarmış "contact us" linki aracılığıyla.
teşekkür ediyorlar, yengeye selam ediyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5