arkadaşlar bir sayfaya en fazla kaç adsense kodu koyabiliriz?
3 Ağustos 2006 #1 A advertiser 0 İyinet Üyesi Katılım 29 Nisan 2005 Mesajlar 625 Reaction score 0 Konum Evden :D arkadaşlar bir sayfaya en fazla kaç adsense kodu koyabiliriz?
3 Ağustos 2006 #2 O orcunyucel 0 İyinet Üyesi Katılım 10 Temmuz 2005 Mesajlar 337 Reaction score 1 3 tane text link.
3 Ağustos 2006 #3 P pigeon 0 İyinet Üyesi Katılım 22 Şubat 2005 Mesajlar 2,873 Reaction score 13 Konum Ankara en fazla üç reklam birimi en fazla iki adense arama kutusu en fazla bir tane bağlantı birimi her ürün için bir sayfada sadece bir adet tavsiye unitesi
en fazla üç reklam birimi en fazla iki adense arama kutusu en fazla bir tane bağlantı birimi her ürün için bir sayfada sadece bir adet tavsiye unitesi
3 Ağustos 2006 #4 A Amanha Misafir pigeon' Alıntı: en fazla üç reklam birimi en fazla iki adense arama kutusu en fazla bir tane bağlantı birimi her ürün için bir sayfada sadece bir adet tavsiye unitesi Genişletmek için tıkla ... ben adsense sitesi buldum onu koydum şuan bu sitede fazlalıkvarmı ben pek anlayamadım www.rockurl.com
pigeon' Alıntı: en fazla üç reklam birimi en fazla iki adense arama kutusu en fazla bir tane bağlantı birimi her ürün için bir sayfada sadece bir adet tavsiye unitesi Genişletmek için tıkla ... ben adsense sitesi buldum onu koydum şuan bu sitede fazlalıkvarmı ben pek anlayamadım www.rockurl.com
3 Ağustos 2006 #5 R romsage 0 İyinet Üyesi Katılım 24 Aralık 2005 Mesajlar 313 Reaction score 0 sanırım sorun yok 1 yatay, 2 dikey tam. 1 tane arama kutusu.
4 Ağustos 2006 #6 M mener 0 İyinet Üyesi Katılım 17 Aralık 2004 Mesajlar 0 Reaction score 0 Konum Aydın Evet, sorun yok.