Telif hakkı olan projelere vermiyorlar bildiğim kadarıyla.
bildigim kadarı ile telif haklarının parasını ödüyorsanız
buna izin veriyorlar
örnek
music.com incelerseniz ads premium üye olduğunu görürsünüz
Telif hakkı olan projelere vermiyorlar bildiğim kadarıyla.
http://www.traveljournals.net/explore/europe/
Buradan inceleyebilirsiniz, epeyce içeriği ve hiti mevcut arkadaşların.Ayrıca aranma oranlarıda yüksekdir eminimki.
http://www.traveljournals.net/stories/25795.html adamlar oturup yazmış sanırım herşeyi hak ediyorlar sonuna kadar bence...
bildigim kadarı ile telif haklarının parasını ödüyorsanız
buna izin veriyorlar
örnek
music.com incelerseniz ads premium üye olduğunu görürsünüz
Bildiğim kadarıyla, telif ödemekten de ziyade daha farklı anlaşmalara bakıyorlar. Bahsi geçen site, sony bünyesinde olması lazım ( tam emin değilim ) Hatta yabancı bir sitenin bu sebeple ( telif hakkı ödemesine rağmen ) premium üyeliği durdurulmuştu. Ama tabiki yinede iyice bir araştırmak gerekir, bilmeden yanlış yönlendirmek istemem.
güzel bir konu,, evet premium hesap kolay kolay ban yemez çünkü kazandırmışki premiumdur kazandırıyorki hala premiumdur
oysa kazandıran dokunulmaz gibi birşeydir
dokunuolar Oradan kaldır buraya bunu koy daha iyi kazandırır diyorlar, mecbur bırakıyorlar bir yerde..
beceriksiz_acemi sakın yanlış anlama yorumumda ne sana nede başkasına kötü bi kastım yok
haklı olabilirsin ama "dokunulmaz gibi birşey" derken google adsense gözünde daha kıdemlilerdir diğer adsense hesaplara göre demek istedim
hepimiz biliriz bize kazandıran şahıs veya firma bazı yanlışlarına göz yumarız ama çok oluyorsa patlatırız canı cehenneme diye - buda öyle birşey
elbette google adsense kurallarıda var bu kuralların dışına çıkmamak lazım ama bi kaç kere çıksa göz yumacaklardır eminim... bunu kişisel mantığımla söyledim
- öyle düşünüyorum işte
saygılar
hiç premium hesabın banlandığını görmedim yada premium hesabı olan bir sitenin google aramalarından silindiği şikayet ettiğim için biliyorum çünkü aynı şeyi ben yaptığım için banlıyorlar bakın buda yapmış diyorum kimse .. takmıyor.
Ben onu yazmıştım
biliyorum sen yazdın bende sana destek yorum yazdım ama diğer arkadaşta benim yorumuma yazdı bende ona yazdım
- ahahah çok karışık oldu
Yok yok bende seni destekliyorum Ben sadece, hani premium oldum artık rahatca hile yaparım diye düşünenen arkadaşlara hitaben yazmışdım Yoksa tabiki dediğiniz gibi bir güven veriyor.Ama işte yönlendirme yapdıklarında size bazen uyuz olabiliyorsunuz. Çok güzel tıklama oranı aldığınız yerden onu kaldırmanızı istiyorlar , nedensiz sebeplerle
şimdi premium olunca şu kodu şuraya şunuda şurayamı ekle diyorlar o zaman ftp şifreleri gönder kendileri istediklere yere istedikleri gibi koysunlar sen niye uğraşıyorsun
Site sanırım tatilde yaptıkları şeyleri anlattıkları resim ekledikleri bir portal ama bana hala o kadar hit alıyor gibi gelmiyor .
beceriksiz_acemi haklısın emiim benden bilgilisin bu konuda ama en sevdiğim şey özel css fare efecti varya
hocam senden başka premium yok heralde yada yazmak istemiyor bizde tüm soruları sana soruyoruz cevapların içinde teşekkürler.Yok destek veriyorlar, yani daha çok kazanman için ama genelde alakasız şeyler Üzmüyorlar seni direkt müdahale değilde, bazen çıldırtıyorlar adamı emin ol : )
Estğ. bilgili değilim, bende çok az şey biliyorum ve gelişen sistem olunca karşındaki, bildiklerin 2 gün sonra, bilmediğin hale geliyor.Sonuçta binlerce insan zekasıyla yarışıyoruz. Css olayı zaten premiumun can damarı ve reklam kalitesi 2. sırada geliyor.
Premium olmanın belkide en iyi yanı bu. Direkt çok yüksek kazandıran sitelerin reklamını çıkartıyorsun.Normal üyelikle 10 tıka 5 dolar alırsan, pr de 10 tıka 20 dolar bile görebilirsin.Çünkü kalitelisin, kaliteli reklamda ilksin..
hocam senden başka premium yok heralde yada yazmak istemiyor bizde tüm soruları sana soruyoruz cevapların içinde teşekkürler.
şimdi 20m gösterim oluyor 1000 de 1 tıklama olsa 20 bin tık eder eğer dediğin gibi iyi reklam çıkıyorsa 10 centten aşağı reklam yoktur sen şimdi 200 bin $ mı kazanıyorsun bir ayda
Sanırım bırakmışlar ads yanıncılığını.. Ben Reklam Göremedim sitede an itibariyle...