İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ADSL yeni tarife 8 Mbps Sınırsız 49 TL

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
8 Mbps sınırsız kullanmak isteyen 99 ytl
15 GB limitli 8 Mbps kullanmak isteyen 49 Ytl ödeyecek. (sınırsız kullananlar için tek sorun 1 Mbps den 512 Kbps ye düşmesi)

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
15 GB ben hiçbir halukarda geçemem, zaten yapılacak olan downloadlar belli.

Merak ettiğim soru şu; 8 Mbps'a kadar deniyor. Yani hep 8 değil bu, 1 de değil. Kota aşımı bitene kadar ortalama nerelerde seyreder bu. Bilgisi olan var mı?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
15 GB ben hiçbir halukarda geçemem, zaten yapılacak olan downloadlar belli.

Merak ettiğim soru şu; 8 Mbps'a kadar deniyor. Yani hep 8 değil bu, 1 de değil. Kota aşımı bitene kadar ortalama nerelerde seyreder bu. Bilgisi olan var mı?

Yapılan kampanya su şimdi sen evinde 1 degil 8 kata daha hızlı kullanıcam ama ben zaten 15gb harcamıyorum bana yeter ama internetim hızlı olsun diyenlere bir avantaj. Şimdi 8Mbps alan aylık ücreti sınırsızların 99 TL eger buna gücün yetmiyor ama yine hızlı kullanmak istiyorsan bu kampanya var.

Arkadaşlar siz istiyorsunuz 8 Mbps sınırsız olsun kota olmasın ama 49 olsun sanmıyorum yapmazlar herhalde. Türkiyedeki şartlar ve alt yapı bu fiyatı kaldırmaz gibi geliyor.

Şimdi aklımada gelen şey ya insan internet hızlandıkca daha cok kullanmaya başlıyor bu 15gb kota uyacaklarını sanmıyorum.. Ben 512 kullanırken pc başındaki gecirdiğim zaman ile 1024 gectim arasında cok fark var ve kullandıgım kota 30-40 arası.. daha hızlısı olsa ayda herhal 100gb harcarım.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
8mbps internet
film mp3 dosya cart cart inecek
aha ay ortasında farketmeden 14gb olacak, sonrası malum
15gün 512kb ile cebelleş

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Zaten TürkTelekom kampanya yaptıysa önce düşünmek gerek :) 512 de cebelleşilmez 1024 e alıştıktan sonra..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
8mbps internet
film mp3 dosya cart cart inecek
aha ay ortasında farketmeden 14gb olacak, sonrası malum
15gün 512kb ile cebelleş
TTNET güya 15gb kotayı aşanları arayıp gerçekten hizmet alıp almadıklarını(yani local networkunuzde bir mail server web server veya bunun gibi hizmet veren bir makina olup olmadığını) inceleyip buna göre kısıtlama yapacaklarmış. Film/Muzik download edenleri ayrıştırıp kısıtlamayı sadece bu sömürü yapan kullanıcılara uygulayacaklarmış.

Bana göre TTNET şansını çok fazla zorluyor, alternatifi piyasaya çıkmak üzere ve bu şekilde kullanıcılarını bunaltmaya devam ederse haddinden çok fazla müşteri kaybedecektir.

Şahsen ben TTNET'in çalışma adı altında yapmış olduğu türlü türlü zırvalıklardan bezmiş durumdayım ilk fırsatta hem işyerimizin hem evimin hemde hizmet verdiğimiz firmaların TTNET'den kurtulmasını sağlayacağım.

Bir millet bu kadarmı bezdirilir anlayabilmiş değilim doğrusu.. Benden tüm webmasterlara tavsiye, TTNET'in göz boyayan kampanyalarına(notebook felan veriyormuş ya hani) aldanıp uzun vadeli sözleşme yapmasın aksi halde alternatif firmalar geldiğinde çok pişman olacaksınız..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Loi bunu nerden duydunuz ?
Bu suistimal konusu hakkında yazdıklarınız için.

Gerçekten çok merak ediyordum bu konuyu.

efekentli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
anlamadığım tarafı bunlar, 8mbps max olarak veriyor ama minumum hız ne olacak? ben 15gb geçmesem bile 512 e inebilir gibi bir mana da çıkar. çünkü minumum hız belirtmemişler!

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
1mbit - sınırsıza geçcezde 45.31 tl den biraz daha indirseler bi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.