İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ADSL

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar ay ortasında sınırsız adsl e geçtim ayın 10 unda görevli arkadaş a 2 kere sordum oda bana 2 kere aynı şeyi anlattı dedi ki ayın 10 u na kadar sınırlı 10 unda sonrası sınırsız fiyatına gore degerlendirilir dedi telefonla müşteri hizmetlerini aradaım bana şu andan itibaren sınırsız hesabınız dedi ama faturada 106 YTL yani 5 gb kota aşımı dedi faturada sınırsız yazıyor ama 5 gb geçtiniz diyor ne yapmalıyım gittim kem kum yapıyolar yanlış anlamışsınız ayın 1. den sonra başlar o diyolar

Not :Telekoma Kafam Girsin :mad:

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
aynı şey benim de başıma geldi. ozellikle ayın 1.inde dilekçeyi verdik o andan itibaren sınırsız olduğunu belirttiler. Ay sonunda gelen fatura 70 küsür ytl. bu telekom bi işi de eline yüzüne bulaştırmasa şaşırdım zaten

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya aptal telekom faturada koskocaman

Tarife : Sınırsız

Baglanıtıyı Gecen : 5 gb yazıo

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya aptal telekom faturada koskocaman

Tarife : Sınırsız

Baglanıtıyı Gecen : 5 gb yazıo
Üçkağıtçılık adamların kanında var.
Her ay son hafta kotalara bakmayıda kapatıyormu yoksa ne oluyor bilmiyorum ama bir türlü bakılmıyor.Böyle çakal birini görmedim.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
:D boşuna kasmayın o faturayı ödetiyorlar. 130 küsür ödedim ben..

lanet olsun bu telekoma...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya walla şu an içimden neler geçiyor ama buraya yazamıyorum

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:D boşuna kasmayın o faturayı ödetiyorlar. 130 küsür ödedim ben..

lanet olsun bu telekoma...
Faturada tarife sınırsız yazıyorsa sınırsıı ödeyip geçmen lazım,
kota aşım miktarı saçmalık,bu kadarcık şey için mahkemeye başvurulmaz ama sen haklısın tarife sınırsız yazarken nasıl olurda kota aşım ücreti isterler.
Adamlara biraz çıkış halledeceklerdir,çıkışmadan olmuyor malesef....

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Faturada tarife sınırsız yazıyorsa sınırsıı ödeyip geçmen lazım,
kota aşım miktarı saçmalık,bu kadarcık şey için mahkemeye başvurulmaz ama sen haklısın tarife sınırsız yazarken nasıl olurda kota aşım ücreti isterler.
Adamlara biraz çıkış halledeceklerdir,çıkışmadan olmuyor malesef....

fatura kesilmiş ne kadar çıkışırsan çıkış, ödemeni yap bence ilerleyen zamanda birde faiz ödemek zorunda kalırsın...

ödemeni yap onsan sonra çıkışabiliyorsan çıkış, ama muhakkak anlaşmada sözleşmede kendilerini kurtarıcakları bir madde vardır... o yüzden ne yaparsan yap şu durumda boşuna uraşmış olursun...

geçmiş olsun...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya bu yaz nerdenyse bütün kazandıgımı adsl e yatırdım ya :(:(ama yani artık bıktırdılar işin otunu çıkardılar artık

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsl için başvuru yapacacağım gün statik ip talebinde bulundum ancak bunun aylık ücretini öğrenmek istiyorum diye sordum 3 ytl dediler. Bir kez daha sordum emin olmak için yine 3 ytl dedi bende tamam dedim işaretledim ilk ay fatura geldi statik ip bedeli 9.75 ytl.

Bende telekom personeliyim, erişim şebekesinde (en azından şimdilik öyle) Telekomda çoğu kişi bakar parasını aldığına; sizinle ilgilenmez başından savmaya kalkar kendini sizden büyük görür. Soru sorarsın hadi git başımdan der gibi cevaplar verir. Böyle olmayanlar yokmu elbette var ama sayıları pek fazla değil. Bu neden böyle? Bilmiyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.