- Reaction score
- 1
adsmi.com a üye olup linkinizi kısaltın paylaşın ve para kazanın alt ödeme limiti $5 olup sadece paypal ödemesi vardır. Ödemeler her hafta yapılıyor.
Sistem nasıl işliyor peki ?
Kısaltmış olduğunu linklere her tıklayan kişi için sistem adsmi.com hesabınıza belirli bir miktar birim ücret yatırıyor kısaltmış olduğunuz linklere ne kadar çok tıklanırsa o kadar çok para kazanabiliyorsunuz.Bu yüzden kısaltmış olduğunuz linkleri birçok yerde paylaşmalısınız daha çok para kazanabilmek için.Linkleri forumlarda,sosyal ağlarda paylaşabilir web sitenizdeki linkleri direk değilde kısaltarak yayınlayabilirsiniz.Özellikle film veya program indirme siteniz varsa ve gerçekten de işlek bir site ise tüm linkleri kısaltarak sitenizden hatrı sayılır miktarda kazanç sağlayabilirsiniz.Ayrıca uploaderler içinde güzel bir ek kazanç sistemi olma özelliği taşıyor.Şu an bende bu sistemi kullanıyorum daha önceden Link.TL yi kullanıyordum;link.TL deki verilen ücret miktarlarındaki aşırı dalgalanmalar sonucu adsmiyi kullanmaya başlamak zorunda kaldım. Kazanma miktarları aşağıda
Yabancı ülkelere 1000 tıklamaya tam 7$ veriyor ve en güzelide Türkiyeye tam 2.5 $ veriyor
İşte resimler
Ülkelere göre verilen ücretler
Ekli dosyayı görüntüle 4589
Bu da benim adsmi.com hesabımda olan param
Ekli dosyayı görüntüle 4590
Buda ödeme aldığıma dair kanıt
Ekli dosyayı görüntüle 4591
Hemen kayıt olun oranlar düşmeden derim yeni gördüm bende kayıt için TIKLAYIN
Refsiz : Link Kısalt