İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsnse İşlemi

asiboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mrb arkadaşlar yeni bir mail adresi yeni bir google hesabı açtım ve bir blog açtım ve kitap üzerinden yazıyorum sizce bu özgün içerik değilmi birde kaç gün sonra adsense başvurusu yapmalıyım ? bilgilendirirseniz çok sevirim

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kitap üzerinden yazıyorum derken hocam ?
(Kitaptan bölümler mi yazıyorsunuz, kitaptan bölümleri yorumlayarak mı yazıyorsunu ? )

asiboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kitap bölümlerini yazıyorum arıcılık üzerine mesala örenek arıların beslenmesi bende yazıyorum

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hocam valla anladım desem yalan olur.
Eğer kitap bölümlerini aynen yazıyorsanız takdir edersiniz ki bu yaptığınız özgün olmuyor. Zaten o kitaplardaki çoğu şeyler internette de mevcuttur.
Eğer re-write yaparak yazıyorsanız özgün sayılabilir.

asiboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tşkler kardeş arıcılıkla ilgili bir 30 sayfalık bir anlatım dergisi gibi birşey işte kitabın hepsini yazmıyorum arada bir kendi yorumlarımı katıyorum bakalım kaç konu yazdıktan sonra adsnseye başvuru yapayım ?

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Günlük, belirli periyotlar belirleyerek 2-3 özgün yazı yazın, siteniz biraz dolmaya başlasın başvuru yaparsınız.

asiboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugun 8 konu yazdım :) yeterlimi inşa bu kez kbul eder ya senelerdir alamıyorum bu lanet olası adsenseyi

kazancklavuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrıca kitabın aynısını yzıyorsanız telif hakkı filan diyip kabul etmeye bilirler veya banlayabilirler. Dikkatli olun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.