İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ADTECH PPA reklamları ?

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Adtech reklamlarında kontör dolandırıcılığı hariç gördüğüm 2 sistem var kullandığım - biri SONSAVAŞ sistemi yine numara istiyor acaba bu KONTOR mü düşüyor üye olanlardan yoksa ÇOKLU üyeliği önlemek için mi ? Üye olmadığım için bilemiyorum nasıl işliyor sistemi sorma ihtiyacı duydum..

Diğeri de INFRATECH kariyer portalı - bunun 20.000 gösterimi var yaklaşık ama getirisi yok - Açıklamalarda üye başına ödeme denmiş ama 20.000 gösterimde 1 üye çıkmaması ki 728*90 boyutunda devasa bir reklam tüm sayfalarda - üye çıkaramamış olması tuhaf geldi...Acaba bu sistem üye başı ödeme yapmıyor mu ya da üye olanlardan extra bi isteği mi var ?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Arkadaşım öncelkikle tüm üyelik sistemlerinde kontör düşüyor.Üyelik sayfasını aşağı kaydırırsan orda gizlenmiş açıklamaları bulabilirsin.

Adtech sistem açıldı açılalı saymama sorunu yaşıyor.Senin o 20.000lik hitte saymama anına gelmiştir.Adtech ppclerde genelde ppalarda ise şu sıralar %90 saymıyor..Kullanmayın.Önermem.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşım öncelkikle tüm üyelik sistemlerinde kontör düşüyor.Üyelik sayfasını aşağı kaydırırsan orda gizlenmiş açıklamaları bulabilirsin.

Onu biliyorum da sonsavas.com da öyle bir uyarı yoktu fakat şimdi baktım refer süz gelişte o uyarı var - Bu aldatmacanın da farkına şimdi vardım.

Bu kadarını da beklemiyordum PES doğrusu :
REFERlü adreste uyarı yok : http://www.sonsavas.com/landing/?CID=xxxx
Normal üyelik adresinde var : http://www.sonsavas.com/sayfa.asp?P=UyeOl

Demek ki adtech in adam gibi bir sistemi bile yok - Kariyer portalı var gibiydi o da saymıyor.

chacha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense bu aralar malum. Reklamstoreye yüklendim oda aynı durumda adtech tıklama başına getiri iyi ama oda normalde adsense de 30 tıkla alan site adtechde 5-6 tıklama gözüküyor. Peki Linkz ve Reklamz dışında hangi reklamları kullanabilirriz.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Adsense bu aralar malum. Reklamstoreye yüklendim oda aynı durumda adtech tıklama başına getiri iyi ama oda normalde adsense de 30 tıkla alan site adtechde 5-6 tıklama gözüküyor. Peki Linkz ve Reklamz dışında hangi reklamları kullanabilirriz.

Ben linkz kullanıyorum.Gayette güzel kazandırıyor..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
linkz cogunluk hangi kriterleri istiyor veya kabul ediyor kullandıgına göre üyeliğin var biraz bilgi vermen mümkünmü nasıl siteler başvurmalı hit vss ne olmalı ??

Aylık en az 100.000 sayfa gösterimin olmalı.İllegal siteleri normalde kabul etmiyolar.Ama günlük en az 1.000.000 sayfa gösterimi yaparım diyosan kabul edilirsin.Sitenin hiti çok önemli ama hitin fazla diye illa kabul ederler diye düşünme.Sitende çok sayıda makale olmalı.Reklamlar kelimelere göre çıktığı için bolca makale olmalı.Tekoloji içerikli hiti orta seviye blogun varsa hemen kabul edilirsin..Diğer bilgileride forumda arayıp bulabilirsin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.